Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă apocalipsa pentru FCSB: "Va ajunge mai rău ca Dinamo"

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 11:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Reclamă
Dumitru Dragomir anunţă apocalipsa pentru FCSB: "Va ajunge mai rău ca Dinamo"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dumitru Dragomir

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că FCSB va ajunge mai rău ca Dinamo, în cazul în care Gigi Becali nu va mai băga bani. FCSB a ajuns la al 5-lea sezon consecutiv în care nu câştigă titlul, deşi s-au făcut investiţii masive. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Echipa lui Gigi Becali a ajuns rău de tot. A ajuns fără stadion, fără numele Steaua, fără palmaresul acestei mari echipe a României, fără preparator fizic, fără o mare parte de suporteri, fără baza din Ghencea, iar de cinci ani nu mai câștigă campionatul.

Insă eu prevăd că la anul situația o să fie și mai rea. Am auzit că Gigi nu mai vrea să bage bani la echipă, iar dacă nu o să mai bage bani, atunci echipa lui va ajunge mai rău ca Dinamo. Își va vinde vedetele din echipă, Coman, Man Tănase, iar Gigi o să rămână doar cu centrul de juniori.

Dragomir: "Gigi şi-a făcut rău cu mâna lui"

Dar Gigi și-a făcut rău cu mâna lui din cauza politicii sale pe care a ales-o să o ducă la echipă. Aparițiile TV de după meciuri, atacurile la jucători, implicarea la primul 11 și multe altele au dus ca Gigi de cinci ani să nu mai câștige campionatul, iar acum nici de locul 3 nu este sigur”, a spus Dragomir pentru Prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și