Închide meniul

Dumitru Dragomir anunță că Adi Petre nu mai are viață la FCSB! ”Dacă nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2020, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Dumitru Dragomir anunță că Adi Petre nu mai are viață la FCSB! ”Dacă nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adi Petre are probleme la FCSB

”Când lui Gigi Becali i se pune pata pe un jucător nu se lasă până nu îl termină, iar dacă Petre nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să își ia viteză cât mai repede de la FCSB dacă vrea să își salveze cariera. Gigi nu știe cum să îl facă să plece mai repede de la echipă, iar la prezentarea lui Buș zici că stătea lângă marele Ronaldo și vorbea despre cel mai mare transfer din viața sa.

Dumitru Dragomir: Dar nu ai cum să îl umilești în halul ăsta și să îl scoți ca pe ultimul jucător de trei meciuri după primele 45 de minute

Ce credeți că a fost în sufletul lui Adrian Petre când a văzut imaginile alea? Dar aș vrea să văd cum și Buș o să ajungă în situația lui Adrian Petre. Voi credeți că lui Gigi îi trebuie mult timp să pună tunul și pe Buș?

Dar nu ai cum să îl umilești în halul ăsta și să îl scoți ca pe ultimul jucător de trei meciuri după primele 45 de minute. A, ba ai! Dacă vrei să termini un jucător, atunci așa te comporți cu el. Eu cred că lui Adrian Petre trebuia să i se acorde încredere la un club normal, dar acum FCSB mi se pare un capitol închis pentru el”, a spus Dragomir, citat de prosport.ro.

Adrian Petre nu a părut obosit la pauza meciului cu Gaz Metan, după 45 de minute în care fusese activ. El ratase o mare ocazie de gol și se luptase cu ”centralii” Larie și Constantin.

Reclamă

Transferat de la Esbjerg, Adrian Petre are două goluri marcate în 12 meciuri oficiale pentru FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și