Închide meniul

Dumitru Dragomir are un nou pariu surprinzător: „E cel mai bun! E peste Deac, doar că e un tip emotiv”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 februarie 2023, 14:33

Dumitru Dragomir are un nou pariu surprinzător: E cel mai bun! E peste Deac, doar că e un tip emotiv”

Dumitru Dragomir are un nou pariu surprinzător

Fotbaliștii Universității Craiova sărbătoridn un gol / Profimedia

Dumitru Dragomir are un nou pariu surprinzător. Fostul șef de la LPF are cuvinte de laudă pentru Mihai Căpățînă, mijlocașul celor de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir l-a adus pe fotbalist la FC Voluntari pe vremea când era în staff-ul ilfovenilor și a rămas plăcut surprins de calitățile sale. Totuși, omul de afaceri a numit și o problemă pe care o întâmpină Mihai Căpățînă.

Dumitru Dragomir are un nou pariu surprinzător: „E cel mai bun! E peste Deac, doar că e un tip emotiv”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a numit și cei mai buni jucători de la cele două echipe din Craiova. Dragomir crede că, dacă s-ar uni, formațiile din Bănie ar reprezenta o sperietoare pentru oricine din Liga 1.

„Totuși asta a lui Rotaru e mai puternică un pic. Din ambele echipe, ce echipă aș face eu la Craiova. Ambii fundași centrali luați de la Mititelu. I-aș lua pe Bauza și pe Bahassa. Din partea cealaltă aș lua restul.

Bancu, Vlădoiu, fundașul dreapta. (n.r- Baiaram, Andrei Ivan, Markovic, Mateiu?) După părerea mea, cel mai bun fotbalist de la Craiova e Căpățînă. Mă bazez pe capacitatea lui de efort și pe inteligența pe care o are.

Reclamă

Doar că e un tip emotiv. Eu l-am cunoscut. Eu l-am adus la Voluntari și de aici a sărit. Are capacitate de efort cum nu sunt trei în România. E de nivelul lui Deac, dacă nu peste. E puțin dezordonat. Dar dacă joacă 4-5 etape ca fundaș dreapta, eu vă zic că se duce la mari echipe din această Europa. Are și viteză, trăsnet!

De Ivan nu prea sunt dat pe spate. Sunt dat pe spate de fundașul dreapta de la Mititelu (n.r. – Radu Negru), piticania aia. Joacă de nu s-a pomenit. Ce centrări din viteză dă…”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova: „Gogoaşă nu e şi el un om? Trebuie sensibilizat!”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova. Adrian Mititelu și Andrei Preda se află într-un adevărat „război” de mai mulți ani. Apogeul a fost atins în etapa a 23-a a Ligii 1, când partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mititelu ar trebui să stea de vorbă cu Andrei Preda și să găsească o modalitate prin care să facă pace cu ultrașii FC U Craiova.

„Mă îndoiesc că e totul o strategie. El (n.r. Adrian Mititelu) a crezut că poate să domine mulţimile. Nu se poate. Aici trebuie diplomaţie. Trebuie să împaci şi capra, şi varza. Trebuie să le dai şi lor puţin din ce vor. Trebuie să cedezi şi tu. Altfel, dacă o ţii aşa, îţi dai seama că nu poţi ajunge la niciun rezultat favorabil.

În principiu, el (n.r. Adrian Mititelu) are dreptate (n.r. că a ajuns să se teamă în Craiova). În principiu are dreptate, dar te uiţi şi la comportamentul tău în decursul vieţii.

Pe stadion nu ai ce să le faci. Pe mine mă înjurau 55.000 de oameni. Mă trimiteau la puşcărie, la brutărie, peste tot, dar ştiam să le fac de aşa natură încât să pară ca o glumă, ca un răsfăţ din partea lor. Una e cu duşmănie, când te aşteaptă şi îţi dau în cap, şi alta e când este ca o glumă totul.

Păi, asta vor cei din galerie (n.r. ca Mititelu să-şi menţină decizia de a scoate echipa de pe teren în meciul cu Rapid Bucureşti). Face jocul galeriei, dar şi cei din galerie sunt oameni.

Tot aud despre Gogoaşă (n.r. Andrei Preda) ăsta. Păi, Gogoaşă nu e şi el un om? Nu trebuie sensibilizat? Trebuie să stai de vorbă cu el. «Băi, băiatule, ce ai tu cu mine? Ce vrei tu de la mine?». Poate sunt nişte lucruri unde are dreptate şi Gogoaşă. Amândoi au fost şefi de galerie. Ce Dumnezeu?”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Dumitru Dragomir are un nou pariu surprinzător
  • „E cel mai bun! E peste Deac, doar că e un tip emotiv”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și