Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, convins că un puşti de la Rapid va fi mai tare decât „perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu: „Asta contează cel mai mult! Va avea un viitor mare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2022, 10:41

Dumitru Dragomir, convins că un puşti de la Rapid va fi mai tare decât „perla lui Gigi Becali, Octavian Popescu: „Asta contează cel mai mult! Va avea un viitor mare

Dumitru Dragomir îl laudă pe Rareş Ilie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Rareş Ilie, noua „perlă” din Liga 1
  • Ce a spus despre Adrian Mutu

Dumitru Dragomir e de părere că Rareş Ilie va avea un viitor mai mare decât „perla” lui Gigi Becali de la FCSB, Octavian Popescu. Dragomir ştie şi care este atu-ul lui Rareş Ilie în faţa lui Tavi Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir vede un viitor mare pentru Rareş Ilie

„E un copil talentat (n.r. – Octavian Popescu). Părerea mea e că un viitor mai mare are Rareş Ilie de la Rapid. Mi se pare că este cu un an mai mic. Un an contează foarte mult la juniorii ăştia. E un copil foarte inteligent, cu educaţie aleasă. Şi asta contează în sport”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport.

Dumitru Dragomir: „A-l contesta pe Mutu nu e bine”

Dumitru Dragomir a avut un mesaj şi pentru contestatarii lui Adrian Mutu. Marius Şumudică şi Daniel Pancu au fost cei mai vehemenţi după ce Adrian Mutu a fost numit la Rapid.

Reclamă

Fiecare om e cu personalitatea lui, cu supărările lui. Şumudică nu are voie să se supere şi el? Că are dreptate sau că nu are dreptate, asta este altceva. Pentru marea majoritate, nu are dreptate. Pentru o mică majoritate, are dreptate. A-l contesta pe Mutu înainte de rezultate nu e bine. Lasă-l întâi să vezi ce poate„, a mai spus Dumitru Dragomir.

Decizie șoc a lui Marius Șumudică! Antrenorul s-a dezis de Rapid

Numirea lui Adi Mutu ca antrenor la Rapid a făcut multe glorii ale clubului din Giulești să se dezică de actuala echipă. După Daniel Pancu, a venit și rândul lui Marius Șumudică. Cei doi sunt supărați pentru faptul că nu au fost luați în calcul să preia banca echipei pe care o au în suflet.

Reclamă

„M-au pierdut, din toate punctele de vedere!„, a anunțat Șumudică. Tehnicianul susține că nu va merge nici la inaugurarea noului stadion Giulești.

I-au pierdut și p-ăștia (n.r. – Șumudică și Pancu). Pe mine m-au pierdut, ți-o spun cu mâna pe suflet. M-au pierdut, din toate punctele de vedere. Mai au și tupeul să mă invite la inaugurare? Păi, cum să mă duc la inaugurare? Mi se face rău. Cad acolo„, a declarat Marius Șumudică la prosport.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 15 apr., 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Transferul pe care îl forţează Gigi Becali, după ce îşi pierde golgheterul de la FCSB. Jucătorul dorit în locul lui Florinel Coman
Liga 1 • 12 apr., 21:06
Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, după oferta fabuloasă primită de Florinel Coman: „Dau un milion de euro!”
Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB - Universitatea Craiova 2-0
Liga 1 • 7 apr., 22:42
Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 2-0: „Am vreo datorie la el?”