Închide meniul

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă despre Victor Ponta. "Pusesem mâna pe un scaun și-l alergam prin toată televiziunea lor"

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 13:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă despre Victor Ponta. "Pusesem mâna pe un scaun și-l alergam prin toată televiziunea lor"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Ponta

  • Dragomir l-a acuzat pe Victor Ponta
  • Dragomir a fost condamnat la 7 ani de închisoare

"Am văzut cum premierul Ponta apare în poză cu președinții să mă curețe. Ar fi trebuit că după toate procesele să mi dea banii înapoi, cei cheltuiți pe procese. A fost un puci al premierului Ponta și al lui Dragnea. Acum a venit confirmarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a sunat și un arbitru care mi-a spus că au mai fost doi președinți care au făcut poze și încă nu au apărut. Un președinte are poză din lift cu Ponta, Dragnea, patronul și președintele unei echipe. Are și el poza. Erau în lift când le-a promis amnistie fiscală să nu fiu eu ales.

M-a sunat azi (n.r. sâmbătă, 30 mai) Porumboiu, care a votat cu Gino, mi-a spus: «Da, domne, Ponta te-a curățat». Azi mi-a spus, când mi-a urat la mulți ani. La România TV, când ne-am intersectat, Ponta a recunoscut și nu regretă. Era că un act de bravură, cât de tare a fost el. 

Reclamă

I-am spus: «Bine, mă, nenorocitule, nu sunt supărat că m-ai dat afară de la Ligă, ci pentru că m-ai băgat la pușcărie nevinovat». A spus că nu a știut, dar mințea. Știa că Gino s-a constiuit parte civilă în fals. Să mă bage la pușcărie.

Atunci el a mai vrut să spună ceva, dar dacă nu se oprea pusesem mâna pe un scaun și-l alergam prin toată televiziunea lor. Gino m-a avertizat că dacă nu-l las pe Ponta în pace până luni mă arestează și până luni m-au luat, dar am avut noroc cu judecătorii care au avut nevoie de probe.

Reclamă

Lui Porumboiu i-au dat amendă de 17 milioane de euro pentru 17 vaci. Se judecă și în zilele noastre. Ponta îl avea naș pe Maior, șeful securității și din altă căsătorie îl avea naș pe Oprea. Când ai doi asemenea nași și ești prim-ministru poți să iei gâtul oricui. Când îl văd la televizor… minte mai mult decât mănâncă. Cum să-l cred când știu ce a făcut”, a spus Dumitru Dragomir, la Radio Sport 1.

Dragomir a fost condamnat la 7 ani de închisoare fiind acuzat de evaziune fiscală. Trei ani mai târziu a fost condamnat pentru luare de mită. Ulterior, a fost achitat.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Liga 1 • 12:15
„Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB - Universitatea Craiova 2-0
Liga 1 • 7 apr., 22:42
Dumitru Dragomir, reacţie fabuloasă despre Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 2-0: „Am vreo datorie la el?”
Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România
Diverse • 7 apr., 9:12
FOTO
„Proiectul e spectaculos!” Mama lui Cristi Borcea dă o lovitură uriașă în România. „Bijuteria” va costa 15 milioane de euro
Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir
Liga 1 • 6 apr., 16:40
„Nu e sănătos la cap!” Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir! „Mitică” a cedat nervos când a comentat dorința lui „Șumi”