Închide meniul

Dumitru Dragomir, mesaj pentru cel mai mare rival: "Îl iert dacă face asta" + Ce spune despre transferul lui Moruţan la Inter

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2021, 10:25

Dumitru Dragomir, mesaj pentru cel mai mare rival: "Îl iert dacă face asta" + Ce spune despre transferul lui Moruţan la Inter

Dumitru Dragomir ştie de ce Mirel Rădoi a refuzat Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir e fostul șef al LPF / MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir îşi doreşte cu orice preţ schimbarea sistemului competiţional în Liga 1. Pentru a demonstra acest lucru, fostul şef al LPF este pregătit să facă pace cu duşmanul Gino Iorgulescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gino Iorgulescu e omul care mi-a făcut cel mai mult rău, a semnat fals împotriva mea și am primit 12 ani de pușcărie. Dar dacă face campionat de 18 echipe și termină cu prostia asta de play-off și play-out, atunci îi iert toate păcatele. E cel mai mare bine pe care îl putea face.

Păi mă nene, toate campionatele mari, Italia, Spania, Franța, Anglia, Argentina, Brazilia, toate au campionat normal. Și noi, ne-am trezit noi să băgăm play-off și play-out. Așa își poate reveni fotbalul românesc, dacă schimbă sistemul. Sper să o facă", a declarat Dumitru Dragomir la ProX

Dumitru Dragomir, verdict categoric în privinţa transferului lui Olimpiu Moruţan

Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro în schimbul "perlei" sale, însă fostul şef al LPF este convins că FCSB nu va încasa mai mult de 13 milioane de euro pentru Moruţan.

"Asta știu sigur. A refuzat 10 milioane, dar a cerut 20. Îi dădeau toți banii jos. Eu cred că a cerut 20 ca să primească 15. Nu va lua atât, dar 12-13 o să primeasca. Îl mai are și pe Giovanni în spate", a spus mai spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă

Olimpiu Moruţan este cotat la două milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, jucătorul de la FCSB a adunat 27 de meciuri în toate competiţiile, marcând 6 goluri şi oferind şi 12 pase decisive.

Inter, Leverkusen, Porto, Hoffenheim sau Galatasaray sunt granzii Europei despre care presa din afară a scris că sunt interesaţi de mijlocaşul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și