Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc! Surpriză uriaşă. Au început deja negocierile

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 15:31

Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc! Surpriză uriaşă. Au început deja negocierile

Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc

Dumitru Dragomir e aproape să devină patron în fotbalul românesc! Fostul şef de la LPF a demarat discuţiile cu primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, pentru a prelua o echipă care se pregăteşte la baza ilfovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform surselor Antena Sport, Dumitru Dragomir ar avea două variante: Unirea Constanţa, care se află în Liga 2, şi Clubul Sportiv „Liceul cu Program Sportiv Helmut Duckadam”, care evoluează în liga a patra.

Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc!

Unirea Constanţa are baza sportivă la Clinceni, acolo unde şi joacă pe teren propriu. Clubul sediului este la Constanţa, dar discuţiile preliminare au început între Dragomir şi primarul Budeanu. Rămâne de văzut ce variantă va alege Mitică.

Reclamă

Nu ar fi prima tentativă a lui Dumitru Dragomir de a prelua un club din România. Omul de afaceri susţinea în trecut că făcuse „trupă tare” pentru a o scăpa pe Dinamo din situaţia dezastruoasă.

Dumitru Dragomir făcuse trupa tare pentru Dinamo

Cu Victor Pițurcă antrenor, Dragomir vorbise deja cu nume mari din fotbalul românesc. Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă și chiar Ionuț Negoiță ar fi făcut parte din proiect.

Reclamă

”Eram gata-gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă. Atunci când se vorbea de Cataramă. Erau nouă persoane, inclusiv Negoiţă, băgate în treaba asta. Erau Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă, eu, Ionuț Negoiță, care punea şi el 500.000. Mai era un primar care punea bani, dar nu pot să îi dau numele. Şi au mai fost doi inşi.

Le-am spus că eu sunt conducător, mă pricep la fotbal. Le-am zis că trebuie să dăm timp de 5 ani câte 500.0000 de euro pe an. Fiecare dintre noi. Dar nu au vrut. Le-am zis să punem timp de trei ani. Și au refuzat. Mă întrebau când vor scoate acești bani, dar le-am spus că niciodată. Cred că eu i-am convins, până la urmă, să nu se bage. Când am văzut că nu sunt dispuși să pună bani…

Pițurcă urma să fie antrenor. Cum să nu vrea? Dacă îi dădeai 500.000 de euro pe an cum să nu vină? În plus, el e prieten cu Neţoiu, cu Borcea, cu mine. Cum să nu îl iei pe Piţurcă antrenor? El nu băga bani”, a declarat Dumitru Dragomir la orangesport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un "cutremur" la FCSB!
Liga 1 • 24 mart., 9:42
„Nu pleacă, Gigi îi dă și-o primă” Reacţie surprinzătoare după anunţul care a produs un „cutremur” la FCSB!
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi
Diverse • 23 mart., 11:57
FOTO
Milionarul care ia 3 pensii a dezvăluit care este afacerea cu românii se pot îmbogăţi: „Faci un milion de euro pe an!”