Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir şochează după ce Şumudică a semnat cu CFR şi Reghecampf cu Universitatea Craiova: „Gigi şi-a luat un antrenor foarte bun. Asta e o artă”

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 12:46

Dumitru Dragomir şochează după ce Şumudică a semnat cu CFR şi Reghecampf cu Universitatea Craiova: „Gigi şi-a luat un antrenor foarte bun. Asta e o artă

Dumitru Dragomir anunță dezastrul la Dinamo

Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Universitatea Craiova
  • Dinu Todoran a fost umilit de Gigi Becali

„Şi Gigi şi-a luat antrenor bun. Degeaba vorbesc unii ziarişti care nu-l cunosc pe Todoran, dar eu vă spun ca Gigi şi-a luat un antrenor foarte bun, care poate să lase capul în jos la multe discuţii pe care le are cu Gigi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta e o artă. De exemplu Şumudică, sau eu, sau oricare n-am putea, dar el poate. Asta este o înzestrare de la Dumnezeu să poţi să fii cât mai maleabil şi docil”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dinu Todoran, umilit de Gigi Becali chiar după primul meci la FCSB

Gigi Becali l-a umilit din nou pe Dinu Todoran. Finanţatorul de la FCSB a anunţat în ce condiţii va putea antrenorul roş-albaştrilor să facă singur echipa şi schimbările. „Nu voi lasă niciodată averea mea să fie batjocorită de angajați”, anunţă Becali.

Reclamă

„E posibil să primească mai multă libertate antrenorul. Când eu o să consider că poate să ia alegerea corectă, atunci o să-l las. Am vorbit cu el înainte de meci și mi-a zis că ‘vreau să joc cu Crețu închizător’ și l-am lăsat. Eu văd ce părere are antrenorul și facem echipa. Dacă văd că ideile sunt bune, îl las.

Dacă o să se lege o echipa adevărată și câștigă 6-7-8 meciuri la rând, nu mai mă bag. Dar până atunci, nu vreau să ajung că Dinamo, Rapid, Urziceni, Oțelul și altele. Nu vreau să pierd 25 de milioane că Negoiță, 50 de milioane că Porumboiu. Nu voi lasă niciodată averea mea să fie batjocorită de angajați. Antrenorul este un angajat”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său