Închide meniul

Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă înainte de derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Vor intra pe blat la meciul ăsta!”

Reclamă

Publicat: 29 septembrie 2021, 14:57

Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă înainte de derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Vor intra pe blat la meciul ăsta!

Dumitru Dragomir, dezvăluire terifiantă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă înainte de derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se vor întâlni duminică în derby-ul etapei. Craiova nu a intrat în scenariul roşu (incidenţă de 5.88 la mie), însă dacă o va face, pe stadion vor avea voie doar fanii care sunt vaccinaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Dumitru Dragomir este de părere că regulile nu se vor respecta, iar suporterii vor intra „pe blat” la derby. „Și eu sunt convins să văd ce se întâmplă acolo. Să aveți voi în buzunar de 100 de euro câți vor intra pe blat la meciul ăsta. Cu certificate false și așa mai departe. Oricum, și dacă nu era pandemia, tot nu se umplea stadionul la Craiova. Nu știu, au început și craiovenii să dea înapoi. Nu mai e fotbal de calitate și atunci lumea nu se mai duce”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Mihai Rotaru, nerăbdător înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Trăim pentru astfel de meciuri!”

Mihai Rotaru e nerăbdător înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Prima întâlnire din Liga 1 dintre cele două echipe va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Duminică, FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova se vor întâlni pentru prima oară în istorie în Liga 1. Cele două au mai avut dueluri în eşalonul secund, în urmă cu opt ani.

Înaintea meciului de foc, Mihai Rotaru, patronul clubului pregătit de Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat confruntarea. „Ne așteptăm la fotbal, trebuie să nu uităm că noi facem fotbal și nu război. Cred că va fi un spectacol, va genera multă emoție, îl așteptăm cu plăcere. Trăim pentru astfel de meciuri, partide care aduc pasiune. Asta este cel mai important în fotbal! Dacă stai și te uiți la meci ca la teatru și aplauzi nu e fotbal!

Reclamă

Au mai fost cazuri. De exemplu când noi am sărbătorit câștigarea Cupei și ei calificarea în Liga 1 și am făcut-o în aceeași zi și au fost incidente minore. Se exagerează, în oraș unii vor fi într-o parte, alții în altă parte”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și