Închide meniul

Dusan Uhrin, nervos după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0: „N-a fost fotbal! Am repetat greșelile din campionat!” Ce a spus despre cazul Dario Bonetti

Dragoș Vasile Publicat: 26 martie 2022, 17:19

Dusan Uhrin, nervos după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0: „N-a fost fotbal! Am repetat greșelile din campionat! Ce a spus despre cazul Dario Bonetti

Dusan Uhrin vrea să o scape pe Dinamo de la retrogradare

Hepta

  • Dusan Uhrin, nervos după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0
  • Ce a spus antrenorul despre cazul Dario Bonetti

Dusan Uhrin a fost un car de nervi după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0. Antrenorul s-a enervat după ce Mihai Eşanu a fost eliminat, iar Gabriel Torje şi-a lovit un adversar cu capul. Acesta a vorbit şi despre cazul lui Dario Bonetti, care a câştigat procesul în care a cerut restanţele financiare şi repunerea sa în drepturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin s-a enervat după ce „câinii” au comis mai multe greşeli şi au jucat în a doua repriză în inferioritate numerică. Dinamo a câştigat cu 2-0 amicalul cu Zimbru Chişinău, după ce Christian Irobiso a înscris primul gol pentru noua sa echipă, iar Gabriel de Moura a închis tabela cu un șut superb.

Dusan Uhrin, nervos după Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0

„A fost o victorie bună, dar m-am concentrat asupra jocului. Prima repriză a fost bună, am jucat compact, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă am înscris o singură dată. A venit acea greșeală a lui Eșanu, practic am repetat greșelile din campionat. Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine, pentru că am jucat în inferioritate numerică și am făcut multe schimbări.

Reclamă

Nu cred că a fost un meci agresiv, chiar dacă au fost multe faulturi. Nu știu care e situația lui Torje, are o mică accidentare. Trebuie să pregătim meci cu meci, nu ne gândim acum la baraj. Echipa trebuie să arate bine înainte de baraj. Nu vreau să vorbesc despre situația lui Dario Bonetti”, a declarat Dusan Uhrin, citat de digisport.ro.

Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0. Victorie de moral pentru „câinii” lui Dusan Uhrin

Dinamo – Zimbru Chişinău 2-0. „Câinii” au obţinut o victorie de moral înaintea duelurilor de foc din play-out. Echipa lui Dusan Uhrin s-a impus graţie reuşitelor lui Christian Irobiso, în minutul 38, şi Gabriel De Moura, în minutul 67. În minutul 41, Mihai Eșanu a fost eliminat.

Reclamă

Gruparea din Ştefan cel Mare s-a pregătit în pauza internaţională pentru meciurile tari din play-out, unde echipa lui Dusan Uhrin tremură pentru evitarea retrogradării. Christian Irobiso a înscris primul gol pentru noua sa echipă, iar Gabriel de Moura a închis tabela cu un șut superb. Mihai Eșanu a fost eliminat la finalul primei reprize, după o ieșire hazardată în afara careului.

Cele două echipe au fost alături de Ucraina. Jucătorii au intrat pe teren cu mesajul de susţinere: „Libertate şi pace în Ucraina”.

„Echipa noastră câştigă partida amicală cu Zimbru Chişinău, scor 2-0 (1-0) pe stadionul din Ştefan cel Mare, prin golurile marcate de Irobiso (38) şi Moura (67). Ambele echipe au intrat pe teren cu mesajul LIBERTATE şi PACE în UCRAINA”, a anunţat Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 14 apr., 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 19:38
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!