Închide meniul

Dusan Uhrin revine în Liga 1? Cehul a venit la București și negociază cu un club din play-off

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 15:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Dusan Uhrin revine în Liga 1? Cehul a venit la București și negociază cu un club din play-off

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Dusan Uhrin revine în Liga 1? Cehul a venit la București și negociază cu un club din play-off

Potrivit Fanatik, Uhrin se află la un hotel din nordul Capitaliei și îl așteaptă pe Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo în martie

Dusan Uhrin și-a dat demisia de la Dinamo la începutul lunii martie, însă declara că ar fi dispus să revină curând la un club din România.

“Așa cum am mai declarat, mie mi-ar plăcea să mă întorc în România. Dar nu știu nimic în acest moment despre oferta de la Gaz Metan Mediaș. Pe mine nu m-a contactat nimeni”, spunea Uhrin, pentru Fanatik.

Înainte de experiența de la Dinamo, Uhrin a mai pregătit alte două formații în Liga 1: Poli Timișoara (2007-2008 și 2010-2011) și CFR Cluj (2008-2009).

Edi Iordănescu pune condiții pentru a reveni la Mediaș

Edi Iordănescu a ţinut să clarifice situaţia în care se află la Gaz Metan. Tehnicianul spune că nu avea rost să îşi mai prelungească înţelegerea care expiră pe 30 iunie. 

Reclamă

Medieșenii au început pregătirile după ridicarea stării de urgență, dar tehnicianul nu s-a aflat alături de jucători. Acesta a oferit primele explicaţii legate de situaţia sa de la echipă.

"Faptul că apucam încă un meci-două maxim, practic nu avea rost să mai prelungesc o lună şi ceva, neavând garanţie legat de ceea ce se întâmplă în sezonul următor. Ori se pot strânge resursele necesare pentru un buget cel puţin la fel de bun ca ăsta, în sensul în care să-i dea şanse pentru o luptă la play-off din nou şi eventual şi o cupă europeană, echipa ieşind în următoarea perioadă din insolvenţă, ori atunci nu mai are sens să prelungesc. Este albă sau neagră, din punctul meu de vedere", a spus Edi Iordănescu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dusan Uhrin s-ar putea întoarce în Liga 1
  • Cehul este în aceste momente în București
  • Uhrin ar putea prelua o echipă din play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și