Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”E ca într-un divorț!” Ogăraru dă cărțile pe față în ”războiul” dintre FCSB și Armată: ”Unii cunoșteau Steaua înainte de a veni Becali, alții o cunosc după el”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 15:48

”E ca într-un divorț!” Ogăraru dă cărțile pe față în ”războiul” dintre FCSB și Armată: ”Unii cunoșteau Steaua înainte de a veni Becali, alții o cunosc după el”

George Ogăraru a vorbit despre războiul dintre FCSB și Armată

AS.ro

George Ogăraru susține că este trist că s-a ajuns ca fanii Stelei să se împartă în două și susține că ruptura dintre Steaua și FCSB este ca într-un divorț. Conducătorul de la CSA este de părere că fiecare ar trebui să meargă pe drumul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ogăraru, despre ”rzăboiul” dintre FCSB și Steaua

Ogăraru a evoluat pentru Steaua și înainte, dar și după ce a fost preluată de Gigi Becali. Șeful Academiei de al CSA Steaua susține că unii suporterii l-au acuzat de trădare, iar alții l-au felicitat pentru alegerea făcută.

A fost o asumare, pentru această luptă între FCSB și Steaua. Unii m-au acuzat că am mers în partea cealaltă, ca și trădare. Alții s-au bucurat. Eu m-am întors acolo unde am crescut. E trist că s-au scindat suporterii. Oamenii au trăit experiențe extraordinare în templu. Cu toții au strigat pentru Steaua, unii mai tineri, alții mai în vârstă.

Unii cunoșteau Steaua înainte de a veni Becali, alții o cunosc doar după ce a venit Becali și e normal ca fiecare să fie atașat de o anumită perioadă, de o experiență.

E ca într-un divorț, știi, au fost împreună, a fost o perioadă frumoasă, după care își vede fiecare de drumul lui. Ar fi bine să nu rămână în scandaluri, fiecare pe drumul lui”, a declarat George Ogăraru la AS.ro LIVE.

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și