Închide meniul

"E cel mai longeviv antrenor de la Dinamo din ultima perioadă!" Adi Mihalcea, ironizat de un fost coleg

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2020, 5:46

"E cel mai longeviv antrenor de la Dinamo din ultima perioadă!" Adi Mihalcea, ironizat de un fost coleg

Profimedia

Adrian MIhalcea nu a debutat la Dinamo

Fost coleg cu Mihalcea la Dinamo, Claudiu Drăgan a glumit pe seama tehnicianului. Acesta a spus că a devenit cel mai longeviv antrenor al dinamoviștilor din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mihalcea e un antrenor foarte bun, l-am avut și noi la UTA. Trebuie să îl felicităm pe Mihalcea, e cel mai longeviv antrenor de la Dinamo din ultima perioadă. Cu siguranță mai rămâne încă o lună”, a glumit Claudiu Drăgan, conform Digisport.

Dinamoviștii au intrat în cantonament. Mihalcea a anunțat ce condiții au găsit jucătorii la baza de la Săftica

Dinamo s-a reunit imediat după ridicarea stării de urgență. Jucătorii au intrat în cantonament la baza de pregătire de la Săftica și așteaptă reluarea Ligii 1.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Dusan Uhrin, dar pandemia i-a amânat debutul. Antrenorul alb-roșiilor este mulțumit de condițiile pe care le-a găsit la Săftica.

"Antrenamentele sunt regulamentare, sunt câte patru jucători. Din păcate pentru ei am schimbat şi camerele, fiecare având un coleg anume, dar condiţiile din momentul de faţă nu ne permit acest lucru şi nu vrem să ne abatem de la regulile impuse

Reclamă

Să dea Dumnezeu să fie totul ok şi peste două săptămâni să ne antrenăm cu tot lotul. Noi suntem un caz fericit, nu e niciun fel de problemă. Sunt două săli destul de mari şi pot sta şi câte unul la masă dacă doresc. Nu cred că sub aceste patru săptămâni poţi spune că ai făcut pregătire care să te ajute să joci din trei în trei zile", a declarat antrenorul lui Mihalcea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și