Închide meniul

"E clar că sunt probleme!" Andrei Vlad este apărat după gafa din derby-ul cu Universitatea Craiova: "L-a prins şi puţin în faţă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 5:05

"E clar că sunt probleme!" Andrei Vlad este apărat după gafa din derby-ul cu Universitatea Craiova: "L-a prins şi puţin în faţă!"

SportPictures via Hepta

Andrei Vlad este unul dintre cei mai buni portari din România

Universitatea Craiova a învins FCSB cu scorul de 2-0 şi a intrat în lupta pentru titlu. De altfel, Craiova a învins în ultimele două etape pe CFR Cluj şi FCSB, rivalele cu care se luptă la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida cu Toni Petrea, Craiova a fost ajutată şi de Andrei Vlad. "Messi al portarilor" a greşit decisiv la golul doi marcat de Nistor. De altfel, tânărul portar al celor de la FCSB a fost luat la ochi şi de patronul Gigi Becali. 

"În repriza a doua aveam om în plus, era normal să câștigi meciul. Am luat golul ăla pe care n-avea voie să-l ia Vlad, probabil a vrut să facă o acrobație, să-l vadă toată lumea. Nu am văzut niciodată un portar să greșeasă la așa ceva”, a fost comentariul lui Gigi Becali la adresa lui Andrei Vlad, după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Andrei Vlad, apărat de Florin Prunea

Andrei Vlad este apărat chiar de Florin Prunea. Mai mult, fostul internaţional e de părere că FCSB are mari probleme în acest final de sezon. 

Reclamă

Se întâmplă la portari, mai ales la un portar tânăr. El a avut evoluții foarte bune, mai și greșește. Nu cred că a văzut foarte bine mingea. Eu cred că a fost puțin mascat și l-a prins și puțin în față. O greșeală pur tehnică.

Acolo e clar că sunt unele probleme, mai ales când joci din minutul 54 cu un om în plus și pierzi și 2-0, e clar că sunt probleme. Sunt probleme și de lot, și de accidentări, e un cumul de factori care duc la rezultatelele slabe ale FCSB-ului”, a spus Prunea la Prosport

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Vlad, apărat după gafa din meciul cu Universitatea Craiova
  • Vlad a greşit decisiv pe Ion Oblemenco

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și