Închide meniul

E dezastru la Dinamo: "Să n-ai un gel de 9 lei… Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2020, 11:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

E dezastru la Dinamo: "Să n-ai un gel de 9 lei… Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie"

Hepta

Problemele continuă la Dinamo

Medicul care le promisese celor din club că îi ajută în următoarea perioadă, după demisia mai multor oameni din staff-ul medical, s-a răzgândit după ce a văzut în cantonamentul de la Săftica. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acum plec din baza Săftica, am fost la antrenament, e o imagine dezolantă și atât pot să spun. Nu mai trec nici pe la birouri, rămăsese pentru un acord de măcar o săptămână, dar nu cred că mai putem vorbi despre o colaborare.  Eu cred că vorbesc o spaniolă destul de fluidă ca să mă poată înțelege și spaniolii, dar să n-ai seringi, să n-ai fașă, să n-ai un gel de 9 lei… nu, e o imagine dezolantă de club de Liga 4!

Îmi cer scuze, poate suporterii și-au pus speranțe că sunt o soluție viabilă, dar nu. Îmi pare rău că nu am făcut o fotografie la geanta de la antrenament – jumătate de apă oxigenată. Au vrut jucătorii să le fac tape-uri la gleznă, dar nu exista fașă de hârtie! Existau două-trei role de leucoplast… ca să poți face un tape îți trebuie la fiecare jucător cel puțin o fașă și un leucoplast.

Era vorbă de o formă contractuală de un leu. Alături de mine, că doar am terminat antrenamentul, a fost rechemat la rugămintea mea kinetoterapeutul Cătălin Andrei și meseurul Dani Covaciu, unul dintre cei care își înaintaseră demisia. Credeți-mă că nu se poate, nu există o geantă validă pentru a desfășura o competiție sportivă. Când zic că nu e validă, înseamnă că n-are rivanol în ea. Vorbim despre jumătate de apă oxigenată.

Adrian Motoacă: "M-aș compromite din punct de vedere medical"

Reclamă

Cu părere de rău, m-aș compromite din punct de vedere medical. Aș fi doar eu fizic, cu o parafă și o geantă cu niște resturi, fără instrumente medicale care să deservească unor competiții sportive. Aș putea aduce eu de la Slobozia, dar nu vreau să mă complac în situația asta. E dezolant că s-a ajuns aici.

Nu există o fașă de hârtie pentru un tape de gleznă. Vorbim de lucruri banale. Nu pot să mă compromit medical, timpul e scurt. Cei 4 spanioli care erau înăuntru au înțeles ce am zis, au avut un gest de a se căuta prin buzunare, m-au întrebat cât costă, dar nu putem face lucrurile pe brânci", a spus Motoacă, pentru digisport.ro. 

Dinamo, antrenament anulat, înaintea meciului cu Viitorul

Cosmin Contra a avut parte de un moment umilitor, marţi, atunci când a fost nevoit să anuleze antrenamentul din simplu motiv că nu avea niciun medic care să asiste şedinţa tehnică.

Reclamă 4 / 0/3

"Guriţă" nu a vrut să rişte o accidentare a unui jucător şi nu a ţinut antrenamentul. Fostul selecţioner a avut şi o răbufnire în faţa jucătorilor, fiind în continuare exasperat de ce se întâmplă la club.

Dinamo va avea însă nevoie de un medic pe bancă pentru meciul cu Viitorul, din Cupa României. Liviu Băltineanu şi-a dat demisia de la club, dar promite că va fi prezent la partidă, pentru a le da o mână de ajutor câinilor roşii. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și