Închide meniul

E disperare la Dinamo! Cortacero a distrus imaginea clubului! "Nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că am ajuns în AS şi în Marca"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 6:56

E disperare la Dinamo! Cortacero a distrus imaginea clubului! "Nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că am ajuns în AS şi în Marca"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Probleme mari la Dinamo

"Mă bucur foarte mult că am semnat cu Dinamo. În primul rând, vorbim despre cel mai mare club din România. Nu ai cum să nu dai o mână de ajutor. O să încerc prin experienţa mea să ajut la redresarea situaţiei, cred că încă se mai poate. Era o discuţie mai veche să vin la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E clar că la nivel mental nu e o situaţie prea bună. Dar băieţii îşi doresc să rămână la Dinamo, chiar dacă negativismul este întotdeauna promovat. Nu e chiar aşa! Băieţii puteau să plece de mult timp! Pe zi de ce trece, echipa DDB lucrează pentru a rezolva problemele.

Situaţie critică la Dinamo: Nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că am ajuns în AS şi în Marca 

Ce conducere să existe? Managementul spaniol a eşuat de când a venit aici! Oamenii aceia ne-au subestimat foarte mult ca naţie. Nu poţi să minţi la nesfârşit nişte jucători. Am înţeles că veneau săptămânal la echipă şi minţeau în privinţa banilor.

Avem discuţii cu jucătorii care vor să rămână, împreună cu suporterii. Vrem să se plătească banii la zi, de acum înainte. Clar o să aducem jucători. Sunt posturi deficitare în momentul de faţă, încercăm să ne mişcăm foarte repede.

Urmărim deja jucători. Dar ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că a ajuns în AS şi în Marca faptul că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar sunt sigur că putem să mergem înainte", a spus Nicolae, conform Look Sport.

Reclamă

Problemele de la Dinamo s-ar putea sfârşi curând. Cel puţin aşa susţine Anamaria Prodan, care anunţă că Pablo Cortacero va pleca din Ştefan cel Mare. 

"Eu cred că Pablo până la urmă o să facă o mișcare și cât de curând. Când un om care are un club de asemenea anvergură pe mână și tace, înseamnă că lucrează la ceva mare.

Dinamo nu e un club pe care să-l ții cu 100, 300, 500 de mii. Așa, îl luam eu în secunda doi sau Claudiu Florică. Eu nu mă bag pentru că eu știu situația acestui club mai bine ca 90 la sută din populație.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am văzut situația clubului la zi și mi-am dat seama că nu am cum să susțin la nivelul acesta. Dinamo are nevoie de minim 8-10 milioane de euro pe an pentru a crește și a face performanță.

Într-un fel sau altul, cu Cortacero sau fără el, clubul ăsta va rezista. Eu cred că va fi cumpărat la un moment dat de cineva care are foarte mulți bani și își permite să bage bani. Știu și aud discuții și se lucrează la chestia asta. Să vină cineva foarte puternic", a spus Anamaria Prodan.

După eşecul cu Chindia, 0-1, Dinamo e pe locul 8 în Liga 1, cu 19 puncte adunate după 17 meciuri disputate. 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și