Închide meniul

“E genial, mai talentat decât Moruțan”. Valeriu Iftime îi pune pe masă un fotbalist lui Gigi Becali: “L-aș da la FCSB”

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 6:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
“E genial, mai talentat decât Moruțan”. Valeriu Iftime îi pune pe masă un fotbalist lui Gigi Becali: “L-aș da la FCSB”

Hepta

Valeriu Iftime i-a propus un jucator lui Gigi Becali

Iftime consideră că Ongenda este peste nivelul lui Olimpiu Moruțan. Francezul este cu patru ani mai în vărstă și a fost format în academia lui Paris Saint Germain.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime îl propune pe Hervin Ongenda la FCSB

"Hervin Ongenda e genial. Ştie fotbal, are toate calităţile unui playmaker. Ongenda e următorul jucător pe care l-aş da la FCSB. După ce pleacă Moruţan, trebuie să vină Ongenda, dacă vrea să joace la FCSB. Moruţan poate să fie un fel de Ongenda, dacă munceşte mult. E mai talentat Ongenda decât Moruţan", a declarat Iftime pentru Look Plus. 

17 meciuri a disputat Ongenda pentru FC Botoșani în toate cometițiile în acest sezon. Mijlocașul de 25 de ani și-a trecut în cont un gol și o pasă decisivă. Format la PSG, Ongenda a prins 16 partide la echipa mare a parizienilor. 

Valeriu Iftime: "Nu prea e interesat Gigi Becali de Ongenda, dar pofta vine mâncând"

Gigi Becali și-a făcut un obicei în ultimii ani să transfere aproape numai jucători tineri, ca să-i poată vinde pe milioane de euro mai târziu. Ongenda nu s-ar încadra în această categorie, dar Valeriu Iftime crede că Gigi Becali va rămâne uimit de jucătorul francez dacă l-ar studia mai bine. 

"Nu prea e interesat Gigi Becali de Ongenda, dar pofta vine mâncând. Hervin şi-a schimbat foarte mult modul de viaţă, faţă de prima lui descălecare la Botoşani. Se antrenează foarte bine, e din ce în ce mai serios.

Reclamă
Reclamă 4

E mai ‘fit’, şi-a organizat viaţa, are un copil. El crede că se poate relansa la FC Botoşani. Cred foarte mult în el", a mai spus Valeriu Iftime. 

25 de ani are Hervin Ongenda și este cotat la 550.000 de euro. Dacă transferul său în tabăra roș-albaștrilor s-ar concretiza, el ar deveni al șaselea jucător care urmează axa FC Botoșani – FCSB în ultimii ani. Exemplele anterioare sunt Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Cătălin Golofca, Mihai Roman, Aristides Soiledis și Denis Haruț. 

În partida de luni cu CFR Cluj, FC Botoșani a bifat a treia victorie consecutivă și a cincea din ultimele șase etape. Mai mult, moldovenii au trei victorii la rând pe teren propriu. 

Reclamă
Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:41

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea”

13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

13:00

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și