Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

„E jucător de 15 milioane de euro, lejer! E incredibil, ce calități are!” Sfaturi prețioase pentru Florinel Coman: „Trebuie să te pregătești 200%!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 aprilie 2022, 9:52

„E jucător de 15 milioane de euro, lejer! E incredibil, ce calități are! Sfaturi prețioase pentru Florinel Coman: „Trebuie să te pregătești 200%!

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară în Dunajska Streda - FCSB 0-1

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB / GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Florinel Coman a intrat într-un con de umbră, în ultimii ani. Cota sa s-a prăbușit, iar el nu a mai fost același jucător, după accidentări. Chiar dacă Gigi Becali susține că nu mai poate, Bănel Nicoliță are încredere în fosta „perlă” de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță este convins că Gigi Becali poate lua lejer 15 milioane de euro pe Florinel Coman. Nicoliță îl aseamănă pe acesta cu el, doar că mult mai tehnic. Bănel îl sfătuiește pe Coman să se pregătească dublu față de colegi, iar pe cei de la FCSB să aibă grijă de el și să-l susțină. 24 de ani a împlinit recent mijlocașul ofensiv.

Bănel Nicoliţă: „Are forță, e mai tehnic decât mine

Eu l-aș vedea pe Coman, genul meu, așa. Are forță, e mai tehnic decât mine. Păcat că trece printr-o perioadă grea. Nu e încă la capacitate maximă, din cauza accidentărilor.

Dacă nu te pregătești la 200% nu o să mai poți reveni la capacitatea ta maximă. Copilul are nevoie de sprijin, are nevoie de oameni, să-l ajute. Coman e jucător de 15 milioane de euro, lejer. Lejer, la ce calități are băiatul, incredibil„, a spus Bănel Nicoliță la AS.ro LIVE.

Gigi Becali nu mai are încredere în Florinel Coman

Patronul celor de la FCSB este dezamăgit de Florinel Coman, fostul său favorit: „Florinel, la fel! El atâta poate. El o să joace când o să poată„.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat, în trecut, două oferte concrete pentru Florinel Coman. Una de la Sporting, iar alta de la o echipă din MLS. Finanțatorul FCSB a plătit 3.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Hagi, fiind cel mai scump transfer din istoria FCSB, și regretă acum că nu l-a vândut când a avut ocazia.

3,5 milioane de euro este cota de piață a lui Coman. Jucătorul de la FCSB a fost cotat, în trecut, la 6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și