Închide meniul

„E mai rău ca Gigi Becali”. Patronul din Liga 1 făcut praf de Dumitru Dragomir: „Mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 10:48

Reclamă
„E mai rău ca Gigi Becali. Patronul din Liga 1 făcut praf de Dumitru Dragomir: „Mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci

Dumitru Dragomir, dezvăluire terifiantă

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Decizia celor de la FC U Craiova 1948 de a-l demite pe Flavius Stoican după doar patru meciuri pe banca oltenilor l-a scos din minţi pe Dumitru Dragomir. Fostul şef al Ligii a dat de pământ cu patronul oltenilor, Adrian Mititelu. Îl compară cu Gigi Becali. Ambii vor să impună jucători în primul 11 sau să dicteze schimbările din timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul din Liga 1 făcut praf de Dumitru Dragomir

Gigi Becali a renunțat să se mai implice în aspectele tactice ale echipei de când l-a angajat pe Edi Iordănescu antrenor. Stoican semnase acordul cu FC U Craiova la data de 6 octombrie, dar a rezistat doar 4 meciuri pe banca oltenilor. „Asta este, nu sunt banii lui? Mie mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci?! Nu, nu a avut nicio înțelegere cu Stoican (n.red. – ca antrenorul să execute ordinele patronului). Flavius este un viitor antrenor de succes, o să vedeți. Am mare încredere în el!

Mititelu e mai rău ca Gigi Becali (n.red. – în privința implicării în aspectele tactice ale echipei). Ei cred că sunt stăpânii mapamondului, dacă bagă banii lor…

Se găsesc mulți antrenori care să lucreze cu familia Mititelu…se spunea de Eugen Neagoe sau Leo Grozavu…amândoi sunt trăznet. Eu nu-l dădeam afară pe Grozavu de la Sepsi nici dacă mă bătea cineva, nu știu cine a influențat chestia asta”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

FC U Craiova 1948, fără antrenor

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după plecarea lui Flavius Stoican. Mai mult, şi secundul acestuia, Bobi Verdeş a anunţat că pleacă de la club. Astfel, oltenii nu au antrenor pentru meciul de sâmbătă, contra celor de la Sepsi. Cel mai probabil, de echipă se va ocupa preparatorul fizic, Dan Vasilică, dacă oltenii nu aduc în timp record un nou antrenor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și