Închide meniul

"E o pierdere, FCSB e mai slabă acolo!" Detaliul de care poate profita Dinamo în derby. Duckadam e, însă, ferm: "FCSB e favorită şi la titlu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 20:36

"E o pierdere, FCSB e mai slabă acolo!" Detaliul de care poate profita Dinamo în derby. Duckadam e, însă, ferm: "FCSB e favorită şi la titlu"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo - FCSB este derby-ul etapei

FCSB este considerată mare favorită în derby, atât din punct de vedere al formei sportive, cât şi din punct de vedere financiar. Gigi Becali a dat o adevărată lovitură prin transferul lui Dennis Man la Parma pentru suma de 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător la Dinamo, Ciprian Marica,  e de părere că dinamoviştii pot profita de absenţa lui Dennis Man din echipa rivalilor. 

"E adevărat, e o pierdere fantastică. Se crease acolo un nucleu cu Man, Coman şi Tănase. E clar că o dată cu pierderea lui Man, FCSB e mai slabă, mai vulnerabilă puţin în zona aia. Se simte absenţa lui Man, însă au jucători care pot face faţă. Era normal la o aşa sumă de transfer şi un aşa tren, atât Man, cât şi FCSB trebuiau să îl prindă", a spus Ciprian Marica.

Pe de altă parte, Helmut Duckadam e de părere că există destul de multe soluţii la FCSB pentru a-l înlocui pe Dennis Man. 

"Mă bucur că domnul Becali a reuşit să închidă gura la mulţi, inclusiv mie. Nici eu nu am crezut că pleacă pe 13 milioane în perioada asta de pandemie", a spus şi Helmut Duckadam.

Reclamă

Dinamo – FCSB | Duckadam o consideră pe FCSB favorită la titlu

Duckadam merge pe mâna echipei lui Gigi Becali nu doar în derby, ci şi în acest sezon. 

"FCSB, la ora actuală, cred că e favorită şi la titlu. Dinamo întotdeauna, şi în perioade mai rele, a făcut rezultate bune cu FCSB-ul. Favorită este FCSB-ul, e o echipă în formă la ora actuală, cu jucători foarte buni, deci sper să fie un joc frumos, cred că va câştiga FCSB", a mai spus Duckadam.  

La rândul său, Ciprian Marica mizează pe dorinţa jucătorilor de la Dinamo. 

Reclamă 4 / 0/3

"E dificil ce se întâmplă la Dinamo. Ceea ce m-a bucurat după meciul pierdut de la Botoşani e că am văzut o reacţie a jucătorilor, au strâns rândurile. Presupun că au moral bun, până la urmă, indiferent de situaţia în care este clubul, jucătorii trebuie să iasă la rampă. Ar trebui să dea totul pe teren şi să facă o figură frumoasă", a mai spus şi Marica.

Dinamo – FCSB | Dinamoviştii au cerut control anti-doping pentru rivali

Dinamo face tot posibilul să o încurce pe rivala FCSB în meciul de miercuri. Oficialii din Ştefan cel Mare au cerut control anti-doping.

Astfel, dinamoviştii vor să pună presiune pe rivali, care, de la revenirea lui Thomas Neubert ca preparator fizic.

Thomas Neubert a venit prima dată la FCSB în 2012 şi a fost unul dintre cei mai importanți oameni din ultimii 10 ani de la echipa lui Gigi Becali. Preparatorul fizic german a venit în România cu noi metode de pregătire.

Tommy a reușit astfel să-i impresioneze pe jucători și să facă performanțe cu roş-albaştrii. Două titluri, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a cucerit Neubert, alături de Laurenţiu Reghecampf, la echipa lui Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și