Închide meniul

„E şi bun! Câştigă campionatul în fiecare an fără probleme!” Cuvinte uriaşe la adresa lui Dan Petrescu! Marea problemă a „Bursucului” la CFR Cluj: „Mai degrabă te ia somnul decât să te bucuri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2022, 13:58

„E şi bun! Câştigă campionatul în fiecare an fără probleme! Cuvinte uriaşe la adresa lui Dan Petrescu! Marea problemă a „Bursucului la CFR Cluj: „Mai degrabă te ia somnul decât să te bucuri!

Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru

Hepta

  • Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru
  • Singura problemă a „Bursucului”

Basarab Panduru a avut cuvinte de laudă la adresa lui Dan Petrescu. Fostul internaţional român e de părere că este imposibil ca Dan Petrescu să nu fie apreciat, deşi jocul din punct de vedere estetic nu excelează. Panduru pariază pe faptul că Petrescu poate câştiga an de an titlul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu ai cum să nu îl apreciezi pe Petrescu pentru felul în care câştigă campionatele în ultimii ani şi pentru felul în care probabil va mai câştiga campionate de acum încolo. Dar să te duci să vezi un meci de genul acesta mai degrabă te ia somnul decât să te bucuri.

Basarab Panduru, despre Dan Petrescu: „E şi bun”

Am impresia că parcă nu ai vrea să fii suporterul CFR pentru că te bucuri o dată pe an când câştigi campionatul. În rest, în cursul anului, nu e nicio mare bucurie.

Reclamă

Petrescu e şi bun. L-am auzit că nu vrea să plece de la CFR niciodată. Păi de ce să pleci? Câştigi campionatul în fiecare an fără probleme. De ce să pleci în altă parte? În fiecare an când antrenează, echipa câştigă campionatul”, a spus Basarab Panduru, despre Dan Petrescu,  la orangesport.ro.

Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru atacanţii care l-au dus la 8 puncte distanţă de FCSB

CFR Cluj se aproprie cu paşi mari spre al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a învins FC Argeş cu 2-0, prin golurile marcate de Debeljuh şi Dugandzic. Dan Petrescu a dezvăluit ce le-a spus celor doi atacanţi, dar a dezvăluit şi care este situaţia lui Bordeianu.

Reclamă

E departe titlul, mai sunt 7 meciuri, mai sunt 21 de puncte. A fost un meci la care mă aşteptam foarte greu, după această pauză. Nu au avut nici ei ocazii, dar mă aşteptam mai mult de la jucătorii mei. Ambii se antrenează foarte bine, rămân în plus la antrenamente (n.r – despre Debeljuh şi Dugandzic). Din păcate, nu pot juca cu doi atacanţi.  E bine pentru mine că am concurenţă.

Eu tot timpul le zic: ‘Vă antrenaţi?! Vreţi ceva de la viaţă?! Daţi goluri!’. Bordeianu a mers acum la spital. Săracu’, abia mai putea să meargă, a fost o intrare de roşu. Urmează încă 7 finale, primul meci e cel mai greu, la Craiova, echipă care dacă va câștiga cu noi sigur își va dori să câștige campionatul, emulație mare, stadionul e plin. Nu am mai pierdut de la meciul cu Rapid, a venit și o înfrângere, așa e fotbalul, sper să nu vină la meciul ăsta, avem nevoie de un rezultat bun, jucăm cu o echipă care nu are nici probleme, e pe val și au și moral bun după meci”, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – FC Argeş 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 8:43
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2: „Te întrebi ce face bine”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii