Închide meniul

„E strigător la cer!” Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviştii: „Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 8:39

„E strigător la cer! Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviştii: „Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea!

Cornel Dinu a făcut-o praf pe CFR Cluj

SportPictures / Cosmin Iftode

  • Dinamo – Farul Constanța 0-2
  • Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviştii

Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviştii după Dinamo – Farul Constanța 0-2

Cornel Dinu s-a enervat pe Deniz Giafer şi Răzvan Popa, jucător criticat şi de Mircea Rednic. Legenda dinamovistă a explicat că prestaţiile dezastruoase ale „câinilor” l-au determinat să nu se mai uite la meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un film de groază pentru Dinamo, mai ales dacă ne gândim ce urmează. Până acum în acest sezon au fost folosiţi 36 de jucători. Nu se mai înţelege nimic. Evit să mă mai uit. Totul are o explicaţie. Aici nu s-a ajuns întâmplător. S-a ajuns în foarte mulţi ani.

S-a pus capacul în ultimii 10 ani. Prima insolvenţă. După care urmează multe schimbări de antrenori, jucători. Nu înţelegi absolut nimic. Au fost nişte alternări, schimbări, oameni care nu işi aveau locul la Dinamo. Am spus deja şi acum 10 zile, mă surprinde la Mircea Rednic ceva. Mă aşteptam la cu totul alt comportament, atitudine.

Reclamă

De ce spun asta? Pentru că, având în vedere cariera lui, care e legată de Dinamo, el ar trebui să aibă un anumit comportament legat de tradiţia lui Dinamo. E strigător la cer. Eu cred că în toată istoria nu mi s-a întâmplat să ajungă Dinamo în această situaţie. Rednic mă aşteptăm să îşi dea seama că el moşteneşte un vestiar dispersat. Stăteam şi mă gândeam ce putem face. Giafer şi Răzvan Popa nu erau nici copii de mingi pe vremea mea…”, a răbufnit Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Citește și:

Mircea Rednic, dezlănțuit după Dinamo – Farul Constanța 0-2: ”Vor pleca 14 jucători!”

Mircea Rednic s-a dezlănțuit după Dinamo – Farul Constanța 0-2. Antrenorul ”câinilor” a anunțat că nu mai puțin de 14 jucători vor pleca din Ștefan cel Mare în această iarnă.

Reclamă

”Nu ne-am prezentat rău. Am dat șansă unor jucători. Din ianuarie încolo accept să fiu judecat. Am avut o situație de a marca. Dacă vă arăt lista, sunt mult mai multe locuri pozitive. S-au luat mai multe goluri. Echipa n-am format-o eu. Nu se poate să am fundaș de 8.000 de euro. Popa are 5.000 pe lună, nu a jucat la Iași și te ridiculizează Ganea?

Sunt responsabil, s-au pierdut multe la limită. E normal să plece jucători. Suntem 40 pe listă. Suntem mulți și mai puțin buni. O să plece vreo 14 jucători. Au salarii mari. Nu mai avem voie să greșim. O să fie și situația noastră. Când vine Rednic se reduce bugetul. Trebuie să mă descurc și o să o fac, dar trebuie să am și susținerea lor. Nu au demonstrat că merită să joace la Dinamo. O să rămână doi fundași centrali”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”