Închide meniul

„E un nebun frumos! Nu știu ce le dă!” Basarab Panduru a numit antrenorul momentului din România

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 22:30

Reclamă
„E un nebun frumos! Nu știu ce le dă! Basarab Panduru a numit antrenorul momentului din România

Basarab Panduru a numit antrenorul momentului din România

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă atunci când a numit antrenorul momentului din România. Fostul internațional s-a declarat de-a dreptul cucerit de unul dintre tehnicienii tării noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara. Echipa acestuia a produs marea surpriză în Cupa României și a eliminat-o pe CFR Cluj cu scorul de 4-0, în sferturi.

Basarab Panduru a numit antrenorul momentului din România

După meciul de la Hunedoara, jucătorii de la Corvinul s-au pozat, fără tricouri, în vestiar. Basarab Panduru a văzut fotografia respectivă și s-a declarat impresionat de fizicul jucătorilor de la echipa de sub furnale.

De asemenea, „Pandi” a avut doar cuvinte de laudă pentru Florin Maxim și a spus că l-a apreciat atât ca jucător, cât și ca antrenor.

”Nu ştiu ce le dă (n.r. Florin Maxim), ce cărbune le dă, că s-au pus cu toţii pe abdomene. Dacă mergem prin Liga 1 şi îi dezbrăcăm pe toţi.. Eu spun că este greu.

Reclamă

Ce am văzut la ăia, (n.r. jucătorii Corvinului) fizic calumea, şi te gândeai că la prima ligă o să vezi asta, dar Max (n.r. Florin Maxim) este nebun, este un mare nebun, dar o să facă treabă, sper să nu ia acest nebun în felul greşit.

Este un nebun frumos, pentru fotbal, n-ai să vezi la Liga 2 aşa fizic, decât dacă antrenorul este şef acolo. Bravo, Max, chiar îmi place de tine. Mi-a plăcut de tine şi ca jucător! Noi trebuie să îi îndrumăm pe jucători să facă ceea ce este bine!”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Tachtsidis va pleca de la CFR Cluj după umilinţa cu Corvinul Hunedoara!

Tachtsidis va pleca de la CFR Cluj după umilinţa cu Corvinul Hunedoara, susţine fanatik.ro. Eliminarea de ieri le-ar fi umplut paharul celor din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Conducerea lui CFR Cluj ar fi determinată să se despartă de mijlocaşul grec fie acum, fie cel mai târziu în vară.

Potrivit fanatik.ro, Tachtsidis ar mai fi fost implicat într-un episod care i-a deranjat foarte tare pe jucătorii CFR-ului.

El a luat un cartonaş galben în timp ce se afla pe banca de rezerve în timpul meciului CFR Cluj – Rapid 0-1, în minutul 77. Grecul fusese schimbat de Adrian Mutu.

Jucătorii suspectează că el ar fi luat voit acel cartonaş galben pentru a nu face deplasarea la Craiova. Ardelenii au jucat pe 17 februarie cu oltenii lui Adrian Mititelu.

Cu două zile înainte de meciul FCU Craiova – CFR Cluj 1-3, Tachtsidis a fost în Cluj, la un concert al artistului grec Nicos Vertis. Potrivit sursei citate, Tachtsidis a şi discutat cu ocazia evenimentului cu Nicos Vertis, care este un prieten al său.

Conducerea grupării din Gruia ar fi decisă să încheie colaborarea cu jucătorul grec din pricina atitudinii acestuia. Tachtsidis este cotat de site-ul transfermarkt.com la 800.000 de euro. În vârstă de 33 de ani, el are 25 de prezenţe în naţionala Greciei. Tachtsidis a jucat ani buni în Serie A, AS Roma fiind echipa cu numele cel mai mare din Italia la care a evoluat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și