Închide meniul

“E un talent fantastic!”. Octavian Popescu e deja vedetă în Italia. “S-ar potrivi la Milan sau Napoli”. Cu ce jucător de top a fost comparat

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 16:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
“E un talent fantastic!”. Octavian Popescu e deja vedetă în Italia. “S-ar potrivi la Milan sau Napoli”. Cu ce jucător de top a fost comparat

Hepta

Octavian Popescu, noua "perlă" de la FCSB

Francesco Panfili a realizat o analiză amănuntită despre jocul lui Octavian Popescu. Italianul l-a comparat pe puștiul minune de la FCSB cu Federico Chiesa, vedeta din atacul lui Juventus. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, comparat cu Federico Chiesa

"Prima dată când l-am văzut mi-a reamintit de Federico Chiesa. Mi-am adus aminte de un gol marcat de Chiesa cu Spezia, când era la echipa Primavera a Fiorentinei. 

Ambii sunt dreptaci. Au în comun și viteză, pe care și-o pun cel mai bine în valoare când joacă în bandă, și faptul că reușesc să scoată ușor adversari din joc. De asemenea, e de remarcat naturalețea cu care controlează mingea și cu care șutează la poartă”, a spus scouterul pentru Tuttosport.  

Panfili a dezvăluit că l-a descoperit pe Octavian Popescu din pură întâmplare. El îi urmărea pe Dennis Man și Florinel Coman când a remarcat talentul tânărului de numai 18 ani.

"Campionatul din România crește, se află în creștere, și propune mulți jucători tineri interesanți. Îi urmăream pe Dennis Man și pe Florinel Coman și așa l-am văzut și pe Octavian Popescu. Am văzut că e un atacant cu mari calități", a mai spus Panfili. 

Reclamă
Reclamă 4

Milan și Napoli, cele mai potrivite destinații pentru Octavian Popescu

Scouterul italian crede că Octavian Popescu s-ar integra excelent la mai mulți giganți din Serie A, printre care Milan și Napoli. Nici Juventus nu este exclusă din discuție de Panfili. Acesta este de părere însa că Popescu trebuie să prindă mai întâi experiență la formații precum Cagliari sau Sassuolo.

"E un jucător de ultimă pasă. E un talent fantastic, dar e, totuși, născut 2002, are potențial de jucător de mare clasă, este adevărat, dar mai are nevoie de timp pentru a mai crește.

Pentru un club imens ca Juventus, poate fi o afacere, dar doar după o eventuală colaborare cu o echipă mai mică, precum Sassuolo sau Cagliari, unde să-l cedeze pentru a putea juca. Pentru Popescu un club mai potrivit ar fi, poate, Milan sau Napoli", a afirmat scouterul. 

Reclamă

Octavian Popescu a strâns 16 apariții în primul său sezon la nivelul Ligii 1. El și-a trecut in cont un gol și șase pase decisive în campionat. La doar 18 ani, este cotat la 350.000 de euro, confrom Transfermarkt. 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și