Închide meniul
EXCLUSIV

„Echipa nu va mai fi la fel de puternică fără Tase!” Un internațional român e sigur că Florin Tănase va pleca de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2022, 11:19

„Echipa nu va mai fi la fel de puternică fără Tase! Un internațional român e sigur că Florin Tănase va pleca de la FCSB

Florin Tănase, pe picior de plecare de la FCSB

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Stanciu este convins că se va găsi un club care să achite clauza de 3.000.000 de euro către FCSB. De altfel, Becali a anunțat și el că plecarea lui Tănase este iminentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din punctul meu de vedere, ar fi un lucru bun, pentru Tănase, să plece, chiar dacă echipa nu va mai fi la fel de puternică fără Tase.

În momentul ăsta nu mai depinde de club, din moment ce are acea clauză. Orice echipă care va plăti acea clauză și se va înțelege cu Tase, cred că va pleca„, a declarat Nicolae Stanciu la AS.ro.

Gigi Becali e pregătit să se despartă de Florin Tănase

Becali este convins că nu va mai putea să-l țină pe Tănase la echipă. Și patronul FCSB susține că formația sa va slăbi, o dată cu plecarea lui golgheterului său.

Eu nu l-aş da pe Florin Tănase. E piesa principală la echipa mea. Ţine echipa, dar nu pot să-l ţin. Dacă bagă cineva 3 milioane în cont el pleacă. Dumnezeu mi-a ajutat că nu a plecat”, a dezvăluit Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Florin Tănase, gata să plece de la FCSB

Ajuns la 27 de ani, Tănase este cotat la 5,5 milioane de euro, fiind cel mai valoros jucător din Liga 1. Căpitanul FCSB a fost golgheterul campionatului, în sezonul trecut, și se luptă pentru titlul de cel mai bun marcator și în această ediție de campionat.

Tănase nu duce lipsă de oferte și este dorit de mai multe cluburi. Cele mai mari șanse să-l ia le au echipele din Zona Golfului, care-l ademenesc cu un salariu uriaș. Căpitanul de la FCSB ar putea ajunge și în Franța, acolo unde este dorit de un club de tradiție.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase este cel mai bine cotat jucător din Liga 1
  • Unde este dorit Florin Tănase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și