Închide meniul

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj: „Nu am nicio ofertă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 22:09

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj: „Nu am nicio ofertă!

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Edi Iordănescu a rupt tăcerea

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul de 42 de ani a recunoscut că nu negociează în acest moment cu altă echipă. Edi Iordănescu a vrut să savureze succesul din campionat alături de formația din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj

Nu am nicio ofertă! Am refuzat să vorbesc cu toți cei care m-au contactat, pentru că așa mi se părea normal. O să-mi verific și mailul, că am văzut că se poartă ofertele pe mail în ultima vreme…”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în decembrie 2020, după plecarea lui Dan Petrescu.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

„A fost o provocare pentru mine, dar aveam încredere. Uitați-vă la toate echipele din Liga 1 pe unde am fost, eu mi-am îndeplinit mereu obiectivele, ba le-am și depășit. Așa și la CFR! Diferența a fost că la Pandurii, Astra și Gaz Metan am construit echipele de la zero, la CFR a fost un context diferit.

Reclamă

Și apropo de îndoit, nu aveam cum să luăm titlul dacă persoana principală care trebuie să dea încredere și să arate drumul, adică eu, aș fi avut vreun dubiu”, a mai spus Edi Iordănescu, despre cel de-al doilea mandat al său la CFR Cluj.

În ultima etapă a sezonului, CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe rivala FCSB. Ardelenii au sărbătorit cel de-al patrulea titlu consecutiv în fața fanilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu nu mai este la CFR Cluj
  • Antrenorul nu are nicio ofertă nouă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! 11:06 Kyros Vassaras, verdict categoric după controversa de la FCSB – Rapid! Ce a spus şeful CCA despre golul anulat al giuleştenilor 11:01 Marius Şumudică a tras un mare semnal de alarmă legat de situaţia de la Rapid: „Ar fi un eşec mare!” L-a lăudat pe Dan Şucu 10:34 Formula 1™ pregăteşte o schimbare majoră! Planul pus la cale pentru a răsplăti mai mulţi piloţi în „Marele Circ” 10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! Vezi toate știrile
Citește și