Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB | Edi Iordănescu ar putea demite al doilea antrenor la rând! Adrian Mutu, în pericol de a fi dat afară! Reacţia antrenorului roş-albaştrilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 18:13

FC U Craiova 1948 – FCSB | Edi Iordănescu ar putea demite al doilea antrenor la rând! Adrian Mutu, în pericol de a fi dat afară! Reacţia antrenorului roş-albaştrilor

Adi Mutu, dezvăluiri din culisele de la FC U Craiova 1948

Hepta

Opt meciuri, două victorii, două remize și patru înfrângeri. Acesta este palmaresul lui Adrian Mutu pe banca lui FC U Craiova 1948, insuficient ca să-l impresioneze pe Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu ar putea fi demis după FC U Craiova 1948 – FCSB

În cazul în care „Briliantul” va pierde și meciul cu FCSB, Adrian Mititelu Jr. îl va demite de la echipă, scrie gsp.ro. Patronul oltenilor ar fi nemulțumit de rezultatele echipei în condițiile în care plătește salarii medii în valoare de 7.000-8.000 de euro.

Ar fi a doua etapă la rând când Edi Iordănescu demite un antrenor. În runda precedentă, după 0-6 în „Derby de România”, Dario Bonetti a fost alungat de la Dinamo.

”Eu nu lucrez să schimb antrenori. Nu mă compar cu nimeni, nu fac comparații, n-am făcut-o niciodată. Nu mă consider cu nimic mai inferior, cu nimic superior, poate mă consider doar diferit”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Potrivit sursei citate, Adrian Mutu ar putea fi înlocuit cu Mircea Rednic. „Puriul” s-ar afla în negocieri și cu Dinamo, astfel că Mititelu Jr. are concurență în lupta pentru semnătură.

Reclamă

În acest moment, FC U Craiova ocupă locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte adunate după tot atâtea meciuri. Oltenii au un golaveraj negativ, 7-9.

Adrian Mutu a fost instalat pe banca lui FC U Craiova 1948 la sfârșitul lunii mai, imediat după ce clubul din Bănie a promovat în Liga 1. „Briliantul” a ocupat atunci postul lăsat liber de Eugen Trică.

Scandal după înfrângerea de la Piteşti

După înfrângerea de la Piteşti din ultima etapă, 0-1 cu FC Argeș, a fost scandal în autocarul oltenilor. Unul dintre liderii galeriei l-a certat pe căpitanul Dragoş Albu pentru prestaţia din teren şi i-a transmis că nu merită să mai fie căpitanul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după, conducerea clubului a venit şi cu decizia oficială. Bradley Diallo a fost numit primul căpitan al echipei, iar Dragoş Albu al doilea. Albu e esenţial pentru olteni, mai ales că este eligibil şi pentru regula Under 21.

 

Recomandări
  • Adrian Mutu, aproape să fie demis de la FC U Craiova 1948
  • Ar putea fi demis după meciul cu FCSB-ul lui Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și