Închide meniul

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj! Antrenorul şi-a anunţat despărţirea de campioana României: „Nu plec pentru bani!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 21:10

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj! Antrenorul şi-a anunţat despărţirea de campioana României: „Nu plec pentru bani!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu

  • Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj
  • Antrenorul şi-a anunţat plecarea

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj. Antrenorul a anunţat şi-a anunţat despărţirea de campioana României prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj: „Sunt mândru că am reprezentat Clujul!

„Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi.

Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Reclamă

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!

PS – Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Reclamă

Edi Iordănescu, primul titlu din cariera de antrenor

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat al 7-lea titlu de campioană şi al 4-lea la rând. Iordănescu a adunat 20 de victorii în 29 de meciuri şi a cucerit primul titlu din carieră.

CFR Cluj a egalat un record ce datează de peste 20 de ani. Este prima echipă care reuşeşte să lege o serie de 4 titluri consecutive. Steaua a fost ultima echipă care a reuşit o astfel de performanţă la mijlocul anilor ’90.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. El şi staff-ul său ar urma să primească un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”