Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Edi Iordănescu îl face pe Gigi Becali să viseze cu ochii deschişi la titlu! „Spiritul trebuie recâştigat. Putem ieşi învingători doar împreună!”. Semnal de luptă fără precedent

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2021, 0:04

Edi Iordănescu îl face pe Gigi Becali să viseze cu ochii deschişi la titlu! „Spiritul trebuie recâştigat. Putem ieşi învingători doar împreună!. Semnal de luptă fără precedent

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

  • FCSB – Dinamo 6-0
  • Ce a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE

FCSB a obţinut al treilea succes din acest sezon şi a profitat de pasul greşit făcut de liderul CFR Cluj. Antrenorul vicecampioanei a transmis un mesaj războinic şi l-a felicitat pe patron pentru investiţiile pe care le-a făcut la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „Este foarte mult de muncă la FCSB şi nu ne permitem niciun pas greşit!”

Edi Iordănescu a obţinut, pe Arena Naţională, prima victorie pe banca lui FCSB. A trecut astfel peste eşecul drastic suferit cu CFR Cluj (1-4).

Avem de muncă, e o fundaţie pe care încercăm să o reclădim, e spiritul despre care tot vorbesc care trebuie reconstruit şi recâştigat. Nu suntem clubul şi echipa care să accepte să primească gol şi goluri în fiecare meci. Trebuie să avem o altă ţinută.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu Dinamo este un pas important pentru noi. Rămâne doar un pas, doar trei puncte. Sperăm din asta să punem o fundaţie şi să construim în continuare„, a declarat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Antrenorul de 43 de ani a ţinut să îşi aducă jucătorii cu picioarele pe pământ. Le cere să fie concentraţi pentru disputa cu FC U Craiova 1948, care poate fi decisivă pentru viitorul lui Adi Mutu.

Reclamă

Edi Iordănescu: „Nu ne permitem niciun pas greşit”

După o asemenea victorie, încerc să redresez echipa emoțional. Nu ne permitem să avem prea mult entuziasm, prea multă euforie. Trebuie să ne redresăm pentru că vine un joc foarte greu la Craiova. Luați exemplul CFR-ului, au câștigat cu noi, după care au mers la Botoșani și au pierdut. Trebuie să fim atenți.

Putem ieși învingători doar împreună, cu toții. Conducerea, cu suporterii, cu jucători. Îmi doresc o echipă ofensivă, care să atace, îmi doresc să marcăm goluri, dar înainte de toate vreau echilibru. Rezultatele sunt cele care contează, iar dacă vin pe un fond bun de joc, atunci, bucuria este cu atât mai mare. Este foarte mult de muncă și nu ne permitem niciun pas greșit. Rezultatele contează pentru că avem mult de recuperat„, a mai spus antrenorul lui FCSB.

FCSB este pe locul 7 în Liga 1, la 9 puncte în spatele lui CFR Cluj. Are cel mai bun atac din Liga 1. A înscris 15 goluri în primele opt etape. Totuşi, numai patru echipe au încasat mai multe goluri (9) decât gruparea patronată de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”