Închide meniul

Edi Iordănescu l-a menajat pe veteranul Claudiu Keșeru. ”A jucat minute multe, are și el o vârstă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 9:22

Edi Iordănescu l-a menajat pe veteranul Claudiu Keșeru. ”A jucat minute multe, are și el o vârstă”

Edi Iordănescu l-a menajat pe veteranul Claudiu Keșeru. ”A jucat minute multe, are și el o vârstă”

Hepta

”Pe Keșeru l-am menajat puțin. A jucat minute multe, are și el o vârstă. E după o perioadă încărcată, încercăm să-l protejăm. În același timp, am vrut să-l am pentru repriza a doua. El e un jucător important, dar, cine intră, trebuie să-și facă datoria”, a spus Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari – FCSB 0-0. Mesajul lui Constantin Budescu pentru Edi Iordănescu

Constantin Budescu a avut un mesaj clar pentru Edi Iordănescu, după meciul cu ilfovenii. ”Nu este poziția mea, dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul, încerc să fac treaba cât mai bine. Important este să acumulăm puncte și să adunăm victorii.

A fost o perioadă delicată pentru toată lumea din cauza coronavirusului, important este că ne-am revenit și suntem bine. Din ce am înțeles, a fost penalty. Probabil nu s-a văzut, din păcate nu avem VAR. Arbitrul probabil era mascat, o să mă uit și eu să văd dacă a fost”, a spus și Budi.

Ilie Dumitrescu critică strategia lui Edi Iordănescu

FCSB și-a întrerupt seria de succese după egalul de aseară cu Voluntari, scor 0-0. Strategia aleasă de Edi Iordănescu a fost vehement criticată de Ilie Dumitrescu. „Mister” consideră că tehnicianul FCSB ar fi trebuit să riște mai mult.

”Edi Iordănescu nu a fost inspirat să-l menajeze pe Keșeru. Keșeru intră mult în combinații, el are un rol foarte important. FCSB a avut o serie de rezultate pozitive după ce Keșeru a fost transferat. Ar fi interesant să vezi o echipă cu Budescu, Tănase și Keșeru în teren”, a declarat Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă

După egalul cu Voluntari, FCSB încheie turul sezonului regulat la 8 puncte în spatele celor de la CFR. Ardelenii au 39 de puncte, în timp ce bucureștenii au 31, după 15 etape.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și