Închide meniul

Edi Iordănescu, la momentul adevărului! De ce a refuzat FCSB: "Dacă mergeam acolo, ne certam pe telecomandă". Ce spune de oferta Craiovei

Silviu Corneanu Publicat: 6 iulie 2020, 13:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Edi Iordănescu, la momentul adevărului! De ce a refuzat FCSB: "Dacă mergeam acolo, ne certam pe telecomandă". Ce spune de oferta Craiovei

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu are 42 de ani

Iordănescu junior a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gigi Becali, pentru a prelua banca tehnică de la FCSB. Edi Iordănescu a cerut garanţii că va avea putere deplină, pentru a putea lucra cu patronul roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Eu nu condamn patronul"

"E nu condamn patronul. E clubul lui. Eu i-am spus ceea ce-mi doresc. Dacă cineva mă vrea, mă vrea pentru ceea ce sunt. Ca să merg acolo şi să ne certăm pe telecomandă, prefer să nu. Eu vreau să rămân aşa cum sunt, nu mă duc să mă transforme cineva. El vrea să conducă. Eu i-am spus că vreau să am putere de decizie. 

Am cerut garanţii, e adevărat. Ca să pot face anumite lucruri aşa cum eu mi-aş dori. Înţeleg ca un patron să-ţi spună sitlul de joc pe care-l vrea. Eu pot să-mi asum lucrurile astea. E ca şi cum ai lua un arhitect şi-i spui ceea ce vrei. Eu îmi asum, dar îţi spun în cât timp pot face asta", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport Special.

Edi Iordănescu a fost ofertat şi de Craiova

În urmă cu ceva timp, Edi Iordănescu a fost ofertat şi de Universitatea Craiova. Tehnicianul a recunoscut că oferta oltenilor a fost tentantă, dar clauza de reziliere l-a făcut să rămână la Mediaş.

"Cine mă vrea, ştie la ce să aştepte. Au fost discuţii. A fost interes, negocieri între cluburi, dar mi-am dorit să îmi duc la capăt proiectul. Cred că am făcut alegerea corectă. Mi s-au întâmplat foarte multe lucruri bune. 

Reclamă

Era greu pentru mine să las un proiect în plină mişcare pentru a merge în altă parte. Dacă eram liber de contract, şi nu erau acele chichiţe financiare, probabil aş fi spus da ofertei, este ceva foarte tentant", a declarat Edi Iordănescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și