Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Dacă nu va fi mulţumit, mă va anunţa”. Obiectiv clar pentru acest sezon

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 17:49

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Dacă nu va fi mulţumit, mă va anunţa. Obiectiv clar pentru acest sezon

Edi Iordănescu ar putea fi selecționerul României

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu a ieşit din izolare şi e din nou alături de jucătorii de la FCSB. Chiar dacă în ultima vreme au apărut informaţii că ar exista diferende între el şi patronul Gigi Becali, antrenorul le neagă pe acestea. Spune că a venit cu un singur gând la FCSB. Să aducă titlul de campioană, după ce Cupa României s-a ratat din cauza focarului de COVID de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

„Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea. Nu comentez ce a apărut în toată această perioadă. Am fost dorit aici cu insistenţă. Mi s-au acceptat condiţiile. S-a dorit aducerea mea. datoria mea e să satisfac suporterii prin îndeplinirea obiectivelor. Datoria mea e sa satisfac patronul, să-i mulţumesc pentru încrederea acordată, iar când vom trage linie să fim campioni, dacă se poate. Durmul e foarte lung, adversarii sunt competitivi şi puternici. Nu ne va fi uşor”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă dinaintea meciului cu FC Argeş.

Citește și:

Edi Iordănescu ştie când va pleca de la FCSB

Mai mult, tehnicianul vicecampioanei ştie sigur când ar putea să plece de la FCSB. Va veni un telefon de la Gigi Becali. Până atunci, Iordănescu Junior vrea să aducă titlul roş-albaştrilor, obiectiv care nu a mai fost obţinut din 2015. „Am un contract, vin cu energie, ambiţie şi concetrare, iar băieţii să fie în fiecare zi din ce în ce mai buni.

Dacă va veni o zi în care patronul nu va fi mulţumit de munca mea, mă va apela. Vom sta de vorbă în ceea ce înseamnă viitorul nostru împreună şi al echipei. Cred că progresul va veni în timp, am mare încredere în jucători. Ştiu că sunt pe drumul bun. E un pic ciudat că după 6 victorii consecutive vorbim despre probleme. Muncim în fiecare zi ca în final să fim campioni”, a încheiat Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și