Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali: "Poate rămâne fără baterii la telecomandă"

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali: "Poate rămâne fără baterii la telecomandă"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu

Iordănescu Junior a refuzat oferta, motivând faptul că risca "să se bată cu Becali pe telecomandă", aluzie la ieşirile publice ale patronului FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În replică, Becali a spus că dacă venea la FCSB, Edi Iordănescu nu avea acces la "telecomandă". 

Edi Iordănescu: "Poate i se vor termina bateriile"

Iordănescu continuă războiul declaraţiilor cu Becali şi spune că va veni ziua când i se vor termina bateriile la telecomandă. 

Eu am spus că respect 100% oamenii care bagă bani în fotbal, pentru că știu ce înseamnă asta. Din punctul acesta de vedere, patronul FCSB-ului are respectul meu. După aceea, modul în care gestionează banii reprezintă o altă discuție. Vedem ce se va întâmpla când i se vor termina bateriile la telecomandă (n.r. râde).

De exemplu, ei au avut un buget mult mai mare decât noi (n.r. decât Gaz Metan), și până la urmă i-am bătut cu 4-0 în tur, și am intrat pe aceeași poziție în play-off. Am făcut acea glumă pentru care îmi fac mea culpa. Îmi pare rău că a luat-o personal, însă nu promit că nu voi mai proceda la fel. 

Reclamă

Recunosc că avem o relație bună, am făcut afaceri împreună, inclusiv la Mediaș. Am vândut mereu jucători de la clubul pe care l-am antrenat la FCSB”, a declarat Iordănescu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
0:13
Dinamoviştii sunt entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „Nu ştiu dacă a fost meritat roşul”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 23:10 Dinamo – UTA 2-0! Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraj pentru menţinerea în Liga 1. FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat 23:00 LIVE VIDEOFC Porto – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY! Benfica – Arouca 5-0! Spectacol total în Liga Portugal 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes 22:50 Românii au dat recital pentru Gaziantep: dublă Dennis Drăguş, trei assist-uri Alex Maxim Vezi toate știrile
Citește și