Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj pentru şefii lui CFR: "Am venit aici să îmi asum decizii". Cum vrea să anihileze atacul dezlănţuit al lui FCSB

Mihai Ispas Publicat: 13 decembrie 2020, 18:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj pentru şefii lui CFR: "Am venit aici să îmi asum decizii". Cum vrea să anihileze atacul dezlănţuit al lui FCSB

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu

La precedentul mandat la CFR Cluj, Edi Iordănescu a rezistat doar trei meciuri. Şi acum riscă să îi supere pe şefi. CFR a ieşit din cupele europene şi riscă să rămână cu şanse mici şi în cursa pentru titlu. Chiar şi aşa, Iordănescu nu se teme pentru postul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "O provocare imensă, timpul a fost un inamic"

CFR Cluj vine după eliminarea din Europa League, în urma eşecului cu Young Boys Berna. Iordănescu spune că nu a putut face mare lucru în doar două zile şi că ar fi bun şi un rezultat de egalitate.

"Presiune e tot timpul. Am venit aici să îmi asum decizii. Mi-aş fi dorit alt adversar, tocmai pentru că acolo consumul a fost foarte mare din toate punctele de vedere. O provocare imensă, timpul a fost un inamic.

A fost greu, avem şi o medie de vârsrtă ridicată. Am încercat să umblăm în paralel, la recuperarea fizică şi la cea mentală", a spus Iordănescu.

Edi Iordănescu laudă atacul lui FCSB

Iordănescu e impresionat de atacul lui FCSB, care a reuşit 34 de goluri în actuala ediţie a campionatului. Cu 20 de goluri mai mult decât CFR. 

Reclamă

"Avem în faţă echipa momentului, cu cel mai bun atac. Au jucatori tineri, foarte tehnici. Sperăm sa fim pragmatici. 

Nu doar ca au marcat foarte mult, dar au şi produs foarte multe ocazii. Sunt lucruri pe care le cunoaştem. Ne dorim să răspundem bine şi să îi blocăm", a mai spus antrenorul lui CFR, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și