Închide meniul

Edi Iordănescu, moștenire uriașă pentru Marius Șumudică la CFR Cluj: „Nu te așteaptă nimeni!” Ce au vorbit cei doi la telefon

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2021, 18:26

Reclamă
Edi Iordănescu, moștenire uriașă pentru Marius Șumudică la CFR Cluj: „Nu te așteaptă nimeni! Ce au vorbit cei doi la telefon

Ce salariu va avea Edi Iordănescu la FCSB

SportPictures / Andi Popescu via Hepta

„Am vorbit cu el după ce a mers, înainte am vorbit cu el când încă nu știa că va veni o astfel de propunere. Am discutat puțin amical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj pentru Marius Șumudică după ce a semnat cu CFR Cluj

Nu știu ce să spun, nu vreau să vorbesc în numele lui Șumi. I-am spus că îi urez baftă, este un club extrem de greu, bine structurat, sunt oameni profesioniști, în frunte cu patronul. Așteptările sunt la parametri maximi, știam că sunt pretenții foarte mari. Șumi este un antrenor care a demonstrat că poate să se descurce, are viziunea lui”, a declarat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Edi Iordănescu nu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj chiar dacă a câștigat campionatul. Fostul antrenor din Gruia a tras un semnal de alarmă asupra lotului de la CFR, specificând că este nevoie de o reconstrucție.

Știam lucrurile bune și foarte bune dar le știam și pe cele care trebuie îmbunătățite. Dacă aș fi continuat, lucrurile ar fi trebuit făcute într-o anumită filosofie. Șumi are viziunea lui, va încerca cu metodele lui să țină nivelul ridicat. Cum am spus, la CFR nu te așteaptă nimeni”, a mai spus Marius Șumudică.

Edi Iordănescu a adunat 20 de victorii în 29 de meciuri. Pe lângă titlu, acesta a cucerit și Supercupa României, după ce a învins-o la penalty-uri pe FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri: „Sunt serioşi şi profesionişti„

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a negociat şi cu FCSB, însă a spus „da!” aproape instant când agentul său i-a prezentat oferta campioanei României.

Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract”, a declarat Marius Şumudică, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de 2 ani. Şumi” va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și