Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

Antena Sport Publicat: 20 august 2024, 18:38

Reclamă
Edi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

Edi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România

Edi Iordănescu / Profimedia

Edi Iordănescu nu ia în calcul să antreneaze în România, cel puțin în perioada următoare. Numele său a fost vehiculat, în mai multe rânduri, ca fiind unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Neil Lennon, la Rapid, fiind un antrenor pe care Dan Șucu îl apreciază enorm. Din informațiile AS.ro, fostul selecționer nu ia în calcul revenire în Liga 1, în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu a mai dorit să continue pe banca României, după turneul final din Germania, susținând că are nevoie de o pauză pentru a fi alături de familie. Fostul selecționer a primit mai multe oferte din străinătate, dar și din țară, în ultima perioadă. Le-a refuzat pe toate și sunt șanse zero să revină în Liga 1, în acest moment.

Edi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România

Conform surselor noastre, Edi Iordănescu își dorește să antreneze în afara, iar, mai mult ca sigur, în cel mai scurt timp vă prelua o echipă de club din străinătate.

În altă ordine de idei, fostul selecționer a petrecut ultimele săptămâni alături de familia sa, mergând în vacanță în diferite locuri din Europa și din țară. Acesta a refuzat să mai apară în spațiul public, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, naţionala României a ajuns până în optimile de finală la EURO 2024. Iordănescu a plecat de la echipa naţională, înainte de a începe drumul spre World Cup 2026, competiţie transmisă în direct de Antena 1. Mircea Lucescu l-a înlocuit şi va începe mandatul cu meciul Kosovo – România, transmis pe 6 septembrie de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Edi Iordănescu a răbufnit la adresa contestatarilor

Mai multe voci din fotbalul românesc au analizat decizia lui Edi Iordănescu. Mulţi l-au criticat pe fostul selecţioner, iar acesta a decis să le răspundă.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris în ultimele zile, suporteri, jucători, foști jucători, conducători și jurnaliști, pentru că ați primit firesc și cu respect, pentru mine și viața mea privată, atât decizia de a refuza o nouă ofertă de contract privind postul de selecționer al României, cât și motivele mele. Din păcate, gestul meu de transparență și deschidere a prilejuit și o serie de reacții și speculații nefondate. Simt că e nevoie să clarific în urma acestor teorii vehiculate în spațiul public.

Mă așteptam ca până și acum să apară voci fără argumente care să conteste realizările echipei naționale. Nu sunt surprins! Pe mulți, că acceptăm sau nu, succesul României i-a iritat. Pare că nimic nu mai e suficient de bun pentru ei! Nici faptul că am câștigat o grupă de calificare la EURO fără înfrângere, la 5 puncte de locul doi care a fost Elveția!, nici construirea unei defensive de top la nivel continental în aceste preliminarii, nici obținerea celei mai categorice victorii pentru România din istoria participării la turnee finale, nici câștigarea grupei la EURO!

Reclamă

Și asta după atâția ani de secetă în rezultate la națională, în contextul în care aproape fiecare participare a cluburilor noastre în cupele europene, din ultima vreme, e o suferință… Oricât ar vrea să spună unii că tot ce am relizat a fost doar noroc, milioane de români au trăit cu inima acest parcurs și vă pot confirma: a fost competență, a fost muncă și a fost dăruire pentru România! De la primul jucător convocat până la ultimul membru al staff-ului meu! Singurul „noroc” a fost că ne-am avut unii pe alții, staff, jucători și suporteri, la bine și la greu! Și sunt sigur că acest parcurs va continua și fără mine”, a scris Edi pe Facebook.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Video„Ştim cu toţii cât de nebun e” Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! Cum vede lupta la titlu în Liga 1

19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și