Închide meniul

Edi Iordănescu, presiune uriaşă la debutul la FCSB! E la 10 puncte de liderul CFR. „Sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2021, 14:02

Edi Iordănescu, presiune uriaşă la debutul la FCSB! E la 10 puncte de liderul CFR. „Sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe de presă

Captură Youtube

„Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap

În afara de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele. Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele.

Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizata.

Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali, greu de ţinut în frâu de Edi Iordănescu

Patronul lui FCSB a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea noului antrenor, dar Dumitru Dragomir nu îl crede.

Reclamă

Fostul conducător al fotbalului românesc este sigur că lui Becali îi va fi greu să se abţină. Nici măcar clauzele pe care le are Edi Iordănescu în contract nu vor putea să facă diferenţa.

„(Reporter: Se retrage Gigi Becali?) Să dea Dumnezeu să fie aşa, dar eu nu cred. După cum îl ştiu pe Gigi, el e comandantul!„, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

„Le garantez că foarte multe lucruri, pe care probabil le-au digerat mai greu şi nu le-au plăcut, vor fi 100% în mâna mea. Îmi asum tot ce înseamnă activitatea echipei„, a transmis Iordănescu la conferinţa de presă. Antrenorul lui FCSB poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB – Sepsi e luni, de la 21:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • FCSB e la 10 puncte de liderul CFR

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și