Închide meniul

Edi Iordănescu, prima reacție după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Va fi o pierdere!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 21:27

Reclamă
Edi Iordănescu, prima reacție după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Va fi o pierdere!

Edi Iordănescu are de primit o sumă uriașă de la CFR Cluj

as.ro

Iordănescu, care va debuta pe banca roș-albaștrilor în meciul cu Sepsi, a recunoscut că plecarea lui Moruțan este o pierdere pentru FCSB. Jucătorul de 22 de ani nu se află nici măcar în lot pentru debutul lui Edi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, prima reacție după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

„Va fi o pierdere, dar, cât timp nu sunt semnate actele, nu pot discuta despre acest transfer. E foarte aproape să plece, într-adevăr.

În cazul în care se va transfera, îi urez multă baftă. Nu e nici în lot, însă am încredere în banca de rezerve pentru meciul cu Sepsi”, a spus Edi Iordănescu, înainte de FCSB – Sepsi.

Olimpiu Moruțan s-a transferat de la FCSB la Galatasaray pentru 4,2 milioane de euro. Turcii vor mai achita încă 1,5 milioane dacă se vor califica în grupele Europa League.

Fatih Terim a insistat pentru transferul lui Olimpiu Moruţan

Fatih Terim a insistat pentru transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Tehnicianul grupării Cim Bom Bom l-a comparat pe Moruţan cu ceilalţi jucători români de top care au îmbrăcat tricoul lui Galatasaray

Reclamă

„Moruţan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Cred că știe că avem bani puțini, de asta a jucat slab, astfel încât să îl putem lua pentru bani puțini. Este unul dintre acei jucători care se vor bucura cu adevărat să joace la Galtasaray. „Frații” lui i-au oferit, înainte, această plăcere: Hagi, Popescu și Ilie.

Este un fotbalist pe care toată lumea și-ar dori să-l joace când are mingea la picior. Cred că îşi va îmbunătăți jocul, mie îmi place de el„, anunţase Fatih Terim, potrivit ntv.com.tr, înainte ca transferul să se realizeze.

Olimpiu Moruţan e cotat de transfermarkt.de la 2.8 milioane de euro. În acest sezon, Moruţan a disputat 7 meciuri în toate competiţiile, marcând un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și