Închide meniul

Edi Iordănescu, răspuns categoric când a fost întrebat de posbilitatea de a deveni selecționer: „Sub cuvând de onoare spun asta!” Pariu nebun: „Sunt pregătit să renunț la licența de antrenor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2021, 13:32

Edi Iordănescu, răspuns categoric când a fost întrebat de posbilitatea de a deveni selecționer: „Sub cuvând de onoare spun asta! Pariu nebun: „Sunt pregătit să renunț la licența de antrenor!

Edi Iordănescu a fost desemnat antrenorul român al anului 2021

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu spune că nu a vorbit cu nimeni de la Federație cu privire la posibilitatea de a deveni selecționerul naționalei României. Iordănescu spune că e dispus să renunțe la licența de antrenor dacă se dovedește că minte. Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională după meciul cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am, în momentul de față, nicio discuție cu nimeni, nu am o ofertă. Sub cuvânt de onoare spun că n-am vorbit cu nimeni de la Federație în sensul ăsta, care s-a speculat și domnia sa (n.r. – Gigi Becali) a vrut să dea de înțeles. Sunt pregătit să renunț la licența de antrenor dacă cineva dovedește că mint.

Discuțiile și ofertele au fost pentru străinătate și le-am refuzat. Plec pentru că asta s-a dorit, nu pentru că eu am dorit. Ăsta e singurul lucru care m-a deranjat, cer să nu inducă lumea în eroare. Nu eu mi-am dorit despărțirea asta și n-are nicio legătură cu rezultatele„, a spus Edi Iordănescu.

Citește și:

Gigi Becali a spus că Edi Iordănescu va fi noul selecționer

Edi Iordănescu nu a mai suportat imixtiunile şi criticile lui Gigi Becali şi s-a decis să plece de la FCSB. Antrenorul a părăsit vicecampioana după 12 partide: 8 victorii, 2 egaluri, 2 înfrângeri. Becali a spus că bănuiește că Edi Iordănescu va ajunge în locul lui Mirel Rădoi la națională.

„Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înțeleg… Posibil are ceva la echipa națională!

Reclamă

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?”, a spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și