Închide meniul

Edi Iordănescu, reacție fermă după acuzele celor de la FCSB la adresa arbitrajului din derby: ”M-a deranjat! Vedem că e fault ca lumina zilei”

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2020, 14:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
Edi Iordănescu, reacție fermă după acuzele celor de la FCSB la adresa arbitrajului din derby: ”M-a deranjat! Vedem că e fault ca lumina zilei”

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, răspuns pentru FCSB

FCSB l-a acuzat pe arbitrul Istvan Kovacs că nu a dat o lovitură de la 11 metri la un henț al lui Camora în propriul careu. Edi Iordănescu a reacționat la aceste acuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-a deranjat cel mai mult acest lucru, că a fost umbrită munca noastra și rezultatul obținut. Dacă analizăm cronologic, vedem că e un fault clar ca lumina zilei un fault al lui Cristea la Burcă.

E fault în atac, deci acea minge în mână nu mai poate fi luată în calcul. Sub nicio formă, CFR nu a fost favorizată de arbitri", a spus Edi Iordanescu la conferința de presă. 

Florinel Coman a făcut scandal din cauza arbitrajului 

Florinel Coman a fost rezervă în derby-ul cu CFR Cluj și a văzut de pe bancă hențul lui Camora

Un meci foarte greu, o echipă care joacă minge lungă. AM avut și noi ocazii. În minutul 4 am avut penalty la Camora, îi cade mingea pe mână. Nu știu ce să mai zic. Am avut penalty în minutul 4. Bară Dennis, nu a vrut mingea să intre în poartă”, a spus Florinel Coman la Digisport, după CFR Cluj – FCSB 2-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-1. Louis Munteanu a reuşit „dubla”! Mitriţă a redus din diferenţă din penalty 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT Vezi toate știrile
Citește și