Închide meniul

Edi Iordănescu s-a umplut de bani! CFR Cluj i-a plătit restanțele financiare. Suma încasată de fostul antrenor al campioanei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 16:52

Edi Iordănescu s-a umplut de bani! CFR Cluj i-a plătit restanțele financiare. Suma încasată de fostul antrenor al campioanei

Edi Iordănescu s-a umplut de bani!

Hepta

Conform gsp.ro, ardelenii au achitat sumele restante pentru cei doi antrenori. Astfel, Edi Iordănescu a încasat 185.000 de euro. 100.000 de euro, reprezentând primă de titlu, iar 85.000 de euro, restanțe salariale. Secundul său a primit 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a luat titlul cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a fost nevoit să apeleze la comisii pentru a-și încasa și salariile restante sau primele. Ardelenii puteau apela la TAS, dar șansele să scape fără plată erau infime. Astfel, procesul i-ar mai fi costat încă 30.000 de franci elvețieni, cheltuială pe care liderul din Liga 1 a evitat-o.

CFR Cluj nu acceptă ideea insolvenței

Chiar dacă în urmă cu două săptămâni au apărut informații că CFR Cluj ar cere intrarea în insolvență, Cristi Balaj a negat totul. Președintele campioanei a recunoscut însă că ardelenii sunt dispuși să vândă din jucători ca să mai facă rost de bani.

„E exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli.

Situația fotbalului românesc nu e ideală și oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acționarii și conducerea și m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanță. Există anumite datorii eșalonate și clubul și-a onorat plățile. Jucătorii au restanță un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu.

Reclamă

Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situație pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare și e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj, într-o conferință de presă.

La finalul anului trecut, conform actelor oficiale, CFR figura cu o datorie de 19,5 milioane de euro. Peste 50% din sumă era, de fapt, creanța propriului patron, care și-a înregistrat în acte toate sumele introduse în club sub formă de împrumuturi.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și