Închide meniul

Edi Iordănescu, sătul de zvonurile cu privire la "alianţa" CFR – Sepsi! "Mi se spag timpanele dacă ascult vocile din spaţiul public". Arbitrajul, adus din nou în discuţie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 aprilie 2021, 17:27

Edi Iordănescu, sătul de zvonurile cu privire la "alianţa" CFR – Sepsi! "Mi se spag timpanele dacă ascult vocile din spaţiul public". Arbitrajul, adus din nou în discuţie

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu, sătul de zvonurile cu privire la "alianţa" CFR - Sepsi

Întrebat despre zvonurile cu privire la o posibilă "alianţă" între CFR Cluj şi Sepsi, antrenorul ardelenilor a amintit de partida dintre cele două formaţii, meci în care covăsnenii au făcut eforturi uriaşe pentru a obţine un rezultat pozitiv. Meciul s-a încheiat cu victoria "feroviarilor", scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu nu pot să intru în astfel de discuţii, voci, e plin spaţiul public de voci. Dacă le ascult pe toate mi se sparg timpanele, probabil. Ascult, respect opinii, dar mă interesează doar vocile obiective, care pentru mine contează, chiar dacă sunt câteodată critice, dar să fi echidistante. Nu am timp la dispoziţie ca să pot să stau să ascult prea mult. Focusul meu merge către munca pe care o avem de făut. 

Edi Iordănescu: "Mă interesează doar vocile obiective"

Aşa că nu intru într-o astfel de discuţie, dar cred că cine s-a uitat la meciul nostru de la Sepsi a văzut ce victorie muncită a fost şi cât de grea a fost. Şi dacă au fost şi puţin atenţi, au văzut câtă presiune a pus Sepsi pe careul nostru, pe poarta noastră pe final de joc şi astea sunt repere clare, dar cred că am pierdut suficient timp să răspund la speculaţiile astea", a spus Edi Iordănescu, citat de news.ro.

Edi Iordănescu: "A fost un sentiment de refulare!"

Edi Iordănescu l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 1-2. Tehnicianul a explicat motivul pentru care a răbufnit la finalul meciului.

Reclamă

"Nu mai vreau să vorbesc despre arbitraj acum, s-a făcut prea multă tevatură după jocul nostru cu Craiova şi multă lume nu a înţeles că, de fapt, erau lucruri adunate în timp şi a fost aşa, un sentiment de refulare. Am avut o reacţie care a fost bazată pe trăiri din mai multe jocuri. 

Cine nu a fost atent la istoricul nostru şi la ceea ce am vrut să spunem conccret, şi eu şi oficialii clubului, şi analizau jocul ăsta, îi înţeleg că puteau să aibă o anumită poziţie, dar a fost un cumul de decizii luate care m-au dus la ieşirile pe care le-am avut după joc", a mai spus Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și