Închide meniul

Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan: ”E firesc! Nu am negociat cu nimeni”

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2020, 18:18

Reclamă
Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la Gaz Metan: ”E firesc! Nu am negociat cu nimeni”

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu pleaca de la Gaz Metan

“Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: E un lucru firesc să plec

Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el.

Eu zic că am făcut o treabă bună la Mediaș, am calificat echipa în play-off, o performanță unică pentru club“, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport. 

Edi Iordănescu o antrenează pe Gaz Metan din decembrie 2019 și a reușit prima calificare în play-off-ul Ligii 1 din istoria clubului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și