Închide meniul

Edi Iordănescu suspină după Ghencea! ”Nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca acolo!” Unde ar putea evolua FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2021, 16:02

Edi Iordănescu suspină după Ghencea! ”Nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca acolo!” Unde ar putea evolua FCSB

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB - CFR Cluj în Ghencea

Hepta

Tehnicianul de la FCSB suspină după Ghencea. Echipa lui Gigi Becali nu a primit aprobarea de a evolua pe noul stadion Steaua. Edi Iordănescu nu vede niciun impediment ca FCSB să joace pe noua arenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu vrea să ducă FCSB în Ghencea

Cum în Ghencea au fost refuzați, cei de la FCSB s-au reorientat către Giurgiu sau Buzău.

E greu, pentru că trebuie să găsim soluții. Acasă e cel mai bine. Eu cred că putem avea acces (n.r. – în Ghencea). Dacă se poate juca rugby, nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca și noi acolo.

Sper că se va găsi o soluție și pentru noi. Ar fi o bucurie și o onoare să jucăm în Ghencea. Sunt șanse să jucăm la Giurgiu, la Buzău, încă tatonăm variantele. Cel mai mult mă interesează suprafața, vreau să fie una de calitate”, a spus Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

FCSB ar putea evolua la Buzău

Iordănescu a anunțat condițiile pe care trebuie să le îndeplinească noul stadion, pentru a duce echipa acolo. Antrenorul FCSB vrea un loc accesibil și pentru suporteri, dar și un teren perfect pentru jucătorii săi tehnici.

Reclamă

Va fi o porvocare, asta cu stadionul. Va trebui să părăsim Național Arena și nu este ușor. Nu știu unde o să jucăm. Sunt mai multe variante. Nu vreau să mă hazardez. Trebuie să luăm în calcul mai multe lucruri.

Trebuie să vedem unde putem strânge cât mai mult public. Trebuie să vedem ce condiții avem, distanțe, partea tehnică, să avem o suprafață bună, condiții bune. Decizia finală nu e luată în momentul de față. Buzăul este o variantă și este una dintre variantele principale”, a anunțat Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB va fi nevită să plece de pe Arena Națională
  • Care va fi ultimul meci pe care FCSB îl va juca pe Arena Națională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și