Închide meniul

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB: „Îl aşteptăm!” „Magicianul” este rezervă în derby-ul cu FC U Craiova 1948

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 septembrie 2021, 19:11

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB: „Îl aşteptăm! „Magicianul este rezervă în derby-ul cu FC U Craiova 1948

Edi Iordănescu, anunţ despre Constantin Budescu

Facebook Mihai Stoica

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre debutul lui Constantin Budescu la FCSB

Antrenorul FCSB nu l-a titularizat pe Constantin Budescu în derby-ul cu FC U Craiova 1948. Antrenorul şi-a justificat decizia explicând că „magicianul” mai are nevoie timp de recuperare şi nu este încă pregătit pentru a evolua din primele minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuie să demonstrăm continuitate. Meciul cu Dinamo a fost un nou început. Suntem foarte montaţi pentru că ne aşteaptă un meci complicat. Sunt alegerile mele, e o săptămână aglomerată. Am analizat toată situaţia.

Alegerile nu le comentez public. Sper ca cine intră să demonstreze. Vedem. E un juc cu un adversar care e conectat. Ne interesează rezultatul. Îl aşteptăm, nu este încă 100%. Încercăm să îl ajutăm pentru ca şi el să ne ajute”, a anunţat Edi Iordănescu.

Tot înaintea derby-ului, antrenorul FCSB a fost deranjat de starea gazonului. „E o suprafață ce nu face cinste acestui stadion. Se vorbește de mult timp despre acest stadion. S-a zis că s-a rezolvat, dar cred că s-a rezolvat doar la nivel declarativ. Este foarte prost gazonul, dar încercăm să depășim”, a mai spus Iordănescu.

Constantin Budescu, ghinion teribil înainte de Derby de România

Mușcat de un păianjen înainte de derby, Budescu a fost nevoit să ajungă „la cuțit”. Mihai Stoica susține că acesta a suferit ușoare intervenții chirurgicale, două la număr, una chiar cu o zi înaintea meciului, pentru a-i scoate „sângele ăla rău”.

Reclamă

„Da, a fost mușcat de un păianjen, nu e glumă, i s-a umflat piciorul, a luat un antibiotic și nu și-a făcut efectul.

A fost nevoie de o intervenție să îi scoată sângele ăla rău. S-a antrenat, iar cu o zi înainte de meci a trebuit să-l taie iar puțin pentru a scoate ce a rămas„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și