Închide meniul

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre situația lui Constantin Budescu la FCSB: „Trebuie să avem răbdare cu el!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2021, 17:42

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre situația lui Constantin Budescu la FCSB: „Trebuie să avem răbdare cu el!

Prima reacție de la FC Voluntari după ce s-a spus că l-ar fi transferat pe Constantin Budescu

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Edi Iordănescu, ultimele detalii despre situația lui Constantin Budescu
  • Anunțul făcut de antrenorul FCSB despre „Magician”

 

Edi Iordănescu, ultimele detalii despre situația lui Constantin Budescu

Edi Iordănescu are încredere deplină în Constantin Budescu și nu pune presiune pe mijlocaș. Chiar dacă acesta nu se află într-o formă excelentă, antrenorul FCSB anunță că are răbdare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După trei luni de pauză este foarte greu. Chiar dacă a mai avut activitate individuală și a mers la sală, Budescu nu a mai făcut pregătire împreună cu echipa și nu a fost implicat într-un asemenea program. E dificil să vii după mai multe luni de lipsă de activitate și în scurt timp să te pui la punct.

Trebuie să îți recapeți tonusul, condiția fizică și aceste lucruri se fac pas cu pas. Fotbalul nu l-a uitat, dar la fotbal trebuie să alergi și să ai un ritm bun. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător foarte implicat și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor!”, a spus Edi Iordănescu pentru realitateasportiva.net.

Reclamă

Constantin Budescu a marcat golul victoriei în Chindia – FCSB 0-1

Chindia Târgovişte – FCSB 0-1. Constantin Budescu a oferit prima reacţie după golul marcat în minutul 90+7. Mijlocaşul a transformat o lovitură de la 11 metri şi a adus toate punctele în tabăra roş-albaştrilor.

„Mereu am jucat bine aici, din păcate pentru alte echipe. Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Sunt obişnuit cu presiunea. A fost un meci greu, iar după eliminare ne-a fost mai greu. Am avut ocazii. Ăsta e fotbalul. E foarte mare bucuria. Este un sentiment mult mai plăcut când marchezi în ultimul minut.

Reclamă

De mâine trebuie să revenim. Nu mă simt rău deloc. Depinde de meci, de echipă. Antrenorul decide cine joacă şi cine nu. Avem un singur obiectiv şi trebuie să facem o echipă puternică care să ajungă în grupele Europa”, a spus Constantin Budescu la finalul meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”