Închide meniul

Edi Iordănescu vrea libertate totală la FCSB. A dezvăluit ce i-a cerut lui Gigi Becali: „Nu sunt banii mei, dar e important să fiu consultat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2021, 18:32

Edi Iordănescu vrea libertate totală la FCSB. A dezvăluit ce i-a cerut lui Gigi Becali: „Nu sunt banii mei, dar e important să fiu consultat!

Gigi Becali l-a sunat pe Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a decis să îi mărească salariul jucătorului care a impresionat după venirea la FCSB. Andrei Cordea este cel care va primi mai mulţi bani. Edi Iordănescu a decis să se implice şi în negocierile pe care finanţatorul le are cu jucătorii din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali să îl cheme la negocierile cu jucătorii

Am cerut să fiu implicat în deciziile astea (n.r. măririle salariale). E adevărat, nu am eu pixul în mână, dar am cerut să fiu implicat în momentele astea, pentru a le putea gestiona. Un jucător, când are o mărire de salariu, poate intra într-o zonă de confort, de automulţumire, de relaxare. Pentru mine, asta e o problemă.

O mărire e binevenită din partea conducerii, dar în tandem cu mine. Există riscul unui recul pentru jucător şi atunci avem o problemă. Până la urmă, nu sunt banii mei, dar e important să fiu şi eu la curent şi consultat„, a declarat antrenorul lui FCSB pentru telekomsport.ro.

7.000 de euro pe lună câștigă Cordea la FCSB, în acest moment. Mijlocașul ofensiv va ajunge să aibă un salariu de 10.000 de euro pe lună, din iarnă. Becali i-a pus și o condiție – evoluțiile sale să fie la fel de bune ca și până acum.

Adus în vară la FCSB, ca variantă de rezervă, Cordea a intrat și nu a mai cedat locul din primul 11. Tânărul jucător l-a impresionat pe Becali, dar și pe selecționerul Mirel Rădoi. În 13 meciuri pentru FCSB, Cordea a marcat trei goluri și le-a oferit colegilor patru pase decisive, în toate competițiile. Evoluțiile sale l-au dus și la echipa națională și au făcut din el un jucător de bază la FCSB.

Reclamă

Cum se înţelege Edi Iordănescu cu Gigi Becali

Iordănescu Jr. neagă orice conflict cu latifundiarul din Pipera şi vorbeşte despre obiectivul pe care îl are pentru acest sezon. Antrenorul a dezvăluit ce discuţii are cu Gigi Becali, dar şi faptul că cei doi nu s-ar fi certat până acum.

E bine, e sănătos şi în aşteptarea peformanţelor. Nu ai voie să nu ai performanţe. E un club în care s-a învestit foarte mult. Când ai ani la rând fără trofee, e greu de digerat. Dânsul e flămând de performanţă. Vreau să îi aducem satisfacţii lui, conducerii şi suporterilor”, a spus, miercuri, Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și