Închide meniul

FCSB – Sepsi | Efectul Edi Iordănescu! Primul meci după 3 luni fără schimbări la pauză la echipa lui Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 22:57

FCSB – Sepsi | Efectul Edi Iordănescu! Primul meci după 3 luni fără schimbări la pauză la echipa lui Gigi Becali

JEfectul Edi Iordănescu la FCSB

Facebook FCSB

  • Edi Iordănescu, nicio schimbare la pauză
  • Premieră la FCSB după 3 luni

Deși FCSB s-a văzut condusă pe tabela de marcaj, după super golul lui Aganovic, Edi Iordănescu nu a făcut vreo schimbare la pauză. Acest lucru nu s-a mai întâmplat de 3 luni la meciurile echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, nicio schimbare la pauza meciului FCSB – Sepsi

Culmea, ultima dată când FCSB nu a făcut vreo schimbare la cabine a fost tot într-un meci cu Sepsi. Se întâmpla pe 15 mai, în play-off-ul din sezonul trecut, la Sfântu Gheorghe.

A fost atunci 2-2 între Sepsi și FCSB. La căpătul acelui meci, CFR-ul lui Edi Iordănescu avea șansa, cu FC Botoșani, să-și asigure titlul matematic, oportunitate pe care ardelenii nu au ratat-o.

Reclamă

Edi Iordănescu a stabilit clar în negocierile cu Gigi Becali că vrea libertate deplină la echipă. Noul antrenor al roș-albaștrilor are în contract clauze prin care speră să-l țină deoparte pe patronul-antrenor.

Gigi Becali, greu de ţinut în frâu de Edi Iordănescu

Patronul lui FCSB a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea noului antrenor, dar Dumitru Dragomir nu îl crede.

Reclamă

Fostul conducător al fotbalului românesc este sigur că lui Becali îi va fi greu să se abţină. „Nici măcar clauzele pe care le are Edi Iordănescu în contract nu vor putea să facă diferenţa. „(Reporter: Se retrage Gigi Becali?) Să dea Dumnezeu să fie aşa, dar eu nu cred. După cum îl ştiu pe Gigi, el e comandantul!„, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Le garantez că foarte multe lucruri, pe care probabil le-au digerat mai greu şi nu le-au plăcut, vor fi 100% în mâna mea. Îmi asum tot ce înseamnă activitatea echipei„, a transmis Iordănescu la conferinţa de presă. Antrenorul lui FCSB poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot”, a spus Edi Iordănescu, la prezentarea la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Cristiano Bergodi, reacţie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului!
Liga 1 • 22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Rapid - Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei!
Liga 1 • 22:20
FOTO
Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi