Închide meniul

El este turcul care o poate salva pe Dinamo. E unul dintre şefii lui Fenerbahce. De ce vrea să se implice în fotbalul din România

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 decembrie 2020, 9:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

El este turcul care o poate salva pe Dinamo. E unul dintre şefii lui Fenerbahce. De ce vrea să se implice în fotbalul din România

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii lui Dinamo ar putea fi plătiţi de un afacerist turc

Numele afaceristului este Abdullah Kiğılı, potrivit jurnaliştilor turci de la Fotospor. Acesta are 77 de ani şi este implicat deja în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdullah Kiğılı este vicepreşedinte lui Fenerbahce de 11 ani şi a fost chiar şi şeful Federaţiei din ţara sa în 1997. 

Acesta deţine o companie care comercializează haine. Pe lângă cele din Turcia, are 225 de magazine în străinătate. România este printre ţările unde ar vrea să îşi extindă afacerile. 

Pentru început, Kiğılı este aşteptat ca sponsor la Dinamo. Sosirea acestuia a fost anunţată de directorul de marketing Radu Birlică, în gsp.

Reclamă

Nicolae Badea, o altă variantă pentru salvarea lui Dinamo

Şi fostul preşedinte, Nicolae Badea, ar putea să o ajute pe Dinamo. Acesta a declarat recent că nu a plecat niciodată cu adevărat de la Dinamo.

"Badea are bani să țină 5 Dinamo. Așteaptă să cadă, apoi cred că o ia el", a spus Dumitru Dragomir.

Posibilii investitori vor fi atraşi şi de construirea unui stadion nou pe care să joace Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

"În acest moment se poate vorbi de o certitudine, prim-ministrul ne-a asigurat că, în orice situaţie, stadionul se va face. Sigur, s-au discutat şi alte probleme, nu numai cele ale stadionului.

Dânsul a spus foarte clar: 'băieţi, nici să nu mai întrebaţi de stadion, spuneţi-le suporterilor că Dinamo va avea 100% stadion în cel mai scurt timp", a spus Florin Prunea, după întrevederea reprezentanţilor lui Dinamo cu premierul Ludovic Orban, din urmă cu două zile.

Recomandări
  • Un afacerist turc de 77 de ani, aşteptat la Dinamo
  • Reţeaua uriaşă de magazine deţinută de acesta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și