Închide meniul

„El strâmba din nas!” Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a adaptat la FCSB fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 500 de mii de euro: „Se gândea: ‘Mi-l dă exemplu pe Rusescu, care e inestetic?'”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 aprilie 2022, 17:04

„El strâmba din nas! Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a adaptat la FCSB fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 500 de mii de euro: „Se gândea: Mi-l dă exemplu pe Rusescu, care e inestetic?'

Gigi Becali şi Mihai Stoica în timpul unei conferinţe de presă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Mihai Stoica a vorbit despre Gabi Iancu
  • Iancu nu a convins la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre Gabriel Iancu, unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care Gigi Becali i-a cumpărat de la Hagi, dar care nu şi-a atins niciodată potenţialul maxim la FCSB. Gigi Becali a plătit în 2013 pe Gabriel Iancu suma de 500.000 de euro şi era considerat o adevărată comoară pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu a jucta pentru FCSB în perioada 2013 – 2015, însă niciodată nu a fost considerat o piesă de bază la echipă. Mihai Stoica a explicat, după 7 ani de zile, de ce Iancu nu a reuşit să se adapteze la FCSB şi să joace la potenţial maxim.

Mihai Stoica: „Gabriel Iancu avea execuţii, dar aştepta mingea prea mult!”

”Pe Iancu l-a tot reparat Hagi, El s-a vândut doar de la echipa lui Hagi. La noi a făcut două meciuri bune, dintre care unul cu Stromsgodset, când a dat un gol cu dreptul, în vinclu. Cum l-am văzut eu pe Iancu la noi? Mi-a plăcut foarte mult. El, născut în 1994, şi Stanciu, născut în 1993, erau singurii tineri din echipa lui Reghecampf. Erau cei mai buni la antrenamentele şi testele lui Neubert.

Reclamă

În partidele amicale, Stanciu era bine, Iancu nu prea. L-am întrebat ce se întâmplă, pentru că el se antrena foarte bine. I-am zis «Mişcă-te mai mult. Uită-te la Rusescu». El strâmba din nas. Se gândea «Mi-l dă exemplu pe Rusescu, care e inestetic?». Dar Rusescu mereu căuta spaţiile libere. Iancu avea execuţii, dar aştepta mingea prea mult, era prea static. I-am zis să se mişte mai mult, dacă vrea să aibă ocazii”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Iancu a semnat cu Farul Constanţa la începutul acestui an

Gabi Iancu a revenit în Liga 1! Atacantul a semnat cu Farul Constanța și va fi pentru a patra oară jucătorul lui Gică Hagi. Jucătorul de 28 de ani a fost golgheterul Ligii 1, în sezonul 2019/2020, cu 18 goluri marcate. Gabriel Iancu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a mai evoluat pentru echipa lui Hagi în perioada 2009 – ianuarie 2013, 1 iulie 2016 – 30 iunie 2017 și 1 iulie 2019 – 12 ianuarie 2021.

Reclamă

Are în palmares patru titluri naționale: cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017, cu FCSB în 2013, 2014 și 2015. Este, de asemenea, câștigător al Cupei României cu FCSB în 2015 și dublu câștigător al Supercupei României, cu FCSB în 2014 și cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2019. Are, de asemenea, patru selecții la naționala de seniori a României.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”